Astrologie: Motivele pentru care trebuie sa fii recunoscatoare Universului in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
8 ian. 2019

Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

Recunostinta te ajuta, de fiecare data cand o simti, sa ai o viata mai buna, mai frumoasa si mai implinita. Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

Multumeste Universului in functie de zodie

Berbec – pentru curaj si energie

Multi te invidiaza pentru energia ta inepuizabila si pentru curaj. De multe ori, te lasi purtata de val si te arunci in mijlocul evenimentelor fara sa stai pe ganduri. Multumeste pentru provocari, pentru victorii, pentru situatiile care, desi ai riscat mult, s-au incheiat in favoarea ta.

Taur – pentru rabdare si confort

Multumeste pentru toate micile placeri pe care le traiesti in fiecare zi: pentru confortul locuintei, pentru sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera cei dragi, pentru aromele imbietoare ale cinei, alaturi de un pahar de vin parfumat. Si pentru ca stii mereu sa astepti momentul potrivit.

Gemeni – pentru prieteni si invataminte

Iti place sa descoperi, sa comunici, sa fii printre oameni, in mijlocul evenimentelor. Fii recunoscatoare pentru prietenii pe care ii ai si pentru toate lucrurile pe care le-ai invatat de la ei. Multumeste pentru usurinta cu care te faci placuta, pentru flexibilitate si cochetarie.

Rac – pentru iubire si familie

Pretuiesti enorm momentele petrecute acasa, intalnirile cu cei dragi, amintirile impartasite, darurile primite. Multumeste pentru lucrurile mici, precum un prieten care vine intr-un suflet cand ai nevoie de el, filmele romantice si muzica buna, diminetile cand te trezesti in bratele omului drag.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.