Astrologie: Motivul pentru care te va insela, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
1 sept. 2021

A insela este unul dintre cele mai daunatoare lucruri pe care cineva il poate face intr-o relatie.

In timp ce unii oameni pot trece peste infidelitate, altii nu vor reusi sau nu vor fi niciodata dispusi sa o faca. Dar, care este motivul pentru care cineva ar insela?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Satisfactia, confortul si rutina pot fi terifiante pentru un Berbec. Nu vrea sa se plafoneze, ii place sa fie impulsiv si sa mentina lucrurile vii.

Un Berbec poate insela ca o modalitate de a agita atmosfera din relatia lui.

Nu o face pentru ca nu e fericit sau ca nu ii pasa de partenera lui, ci doar se bucura de fiorul ilicit al infidelitatii. Cand Berbecul insala, scapa de monotonie si simte din nou ca nu se mai plictiseste, iar asta merita tot riscul pentru el.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca un Taur a fost inselat, va insela pentru a fi la egalitate. Devine extrem de gelos, posesiv si, daca crede ca partenera lui e infidela, atunci i se pare corect sa insele.

Infidelitatea lui tine mai mult de mandrie si de increderea de sine si este un compromis de comportament pentru el.

Taurului ii ia foarte mult sa aiba incredere in cineva si se asteapta in permanenta sa fie dezampgit, asa ca poate insela doar pentru ca se gandeste ca partenera lui o face sau o poate face.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu este vorba ca barbatul din zodia Gemeni nu isi ia relatia in serios, dar conceptul de angajament total il sperie. Cand insala, o face de obicei de frica. Se teme ca nu va mai evolua ca persoana, ca se va plictisi sau ca nu e cu persoana potrivita.

Acest nativ poate insela si pentru ca in adancul sufletului lui e speriat ca, daca va fi fidel, va sfarsi cu inima franta si singur.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.