Astrologie: Nunta perfecta a zodiei tale

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2019

Tu cum visezi sa fie ziua cea mare a casatoriei?

Astrologia are un cuvant de spus si in privinta modului in care iti doresti sa arate evenimentele speciale din viata ta. Tu cum visezi sa fie ziua cea mare a casatoriei?

Nunta ideala in functie de zodie

Berbec

Nimeni nu poate banui tot haosul si nebunia din spatele organizarii nuntii tale, pentru ca in final totul iese impecabil, original si impresionant. Bineinteles ca vei fi ca argintul viu in ziua cea mare si ca va trebui sa mearga totul ceas ca sa-ti poti pastra zambetul larg. Dar, in cele din urma, langa iubitul tau uiti de toate si traiesti emotia momentului.

Taur

Nu faci nicio concesie si nicio economie in organizarea acestui eveniment atat de important. Iti folosesti toate resursele si alegi tot ce e mai bun, mai special, mai rafinat, de la locatie, pana la dulciurile servite la candy bar. Toti invitatii trebuie sa ramana cu gandul ca n-au vazut vreodata o nunta cu mai mult bun gust…

Gemeni

Tu o sa-i lasi pe altii sa se agite, pentru ca stii ca nu le poti face pe toate – nici nu te pricepi, nici nu-ti doresti. O sa te preocupi realmente doar de tinute si accesorii, toate ultimul racnet. In rest, singura ta grija e sa te simti bine si sa te distrezi la propria nunta. Nu-ti faci prea multe griji, nu-ti pasa daca multumesti pe toata lumea, pur si simplu te bucuri sa fii regina zilei.

Rac

Pentru tine, acest eveniment are atata incarcatura emotionala, incat rochia, muzica si celelalte lucruri materiale sunt numai detalii. Ce-i drept, si ele cu semnificatii sentimentale profunde. Un lucru este cert: toti invitatii tai se vor simti ca acasa, rasfatati si bine-veniti. Iar daca ai putea avea o nunta intima pe malul marii, ai fi cea mai fericita mireasa…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.