Astrologie: Partenerul tau de carantina in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2020

Cat suntem de norocosi din acest punct de vedere depinde si de zodia partenerului nostru de carantina.

Fie ca vrem, fie ca nu, situatia actuala ne obliga sa petrecem mai mult timp acasa, cu cei dragi. Pentru unii poate fi o reala bucurie, pentru altii, o perspectiva mai de speriat decat insusi contagiosul virus. Cat suntem de norocosi din acest punct de vedere depinde si de zodia partenerului nostru de carantina.

Berbec

Daca ai simtul umorului, poate fi haios sa ai cu tine sub acelasi acoperis in perioada asta un Berbec pornit sa protesteze non-stop. Mai greu este sa-l tii in casa. Ca sa reusesti, s-ar putea sa dormi cu cheile sub perna sau sa-i amenajezi o sala de sport in sufragerie. Oricum, tot acest timp petrecut in doi va fi un test dificil pentru relatie. Tine-l ocupat!

Taur

Poate ca nu e tocmai un model in privinta seriozitatii cu care priveste problemele de viata si de moarte, dar un lucru e sigur: daca iti petreci carantina cu un Taur, vei uita de orice pericol. Cu mancare buna si vin pe alese cui ii mai pasa ca vine apocalipsa? In plus, asa aveti mai mult timp pentru iubire, iar Taurul va profita din plin.

Gemeni

Cu toate discutiile pe care le deschide partenerul tau Geaman, cu toate argumentele si informatiile pe care le afla din zeci de surse, nici nu mai ai nevoie de TV pentru altceva in afara de vizionat seriale pe Netflix. Riscul e sa se plictiseasca de subiect si sa-si indrepte atentia spre cumparaturile online, in privinta carora e neobosit. Pazeste, deci, cardul!

Rac

Este partenerul de carantina alaturi de care ai de toate, ca-ntr-un concediu all inclusive. Si mancare buna, si dezinfectant, si medicamente. Ar fi totul perfect daca nu s-ar agita de parca te duci pe front de fiecare data cand vrei sa iesi sa cumperi o sticla de apa sau de bere. Te poate exaspera la un moment dat modul in care dramatizeaza totul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Toa Heftiba/Unsplash.com