Astrologie: Pestii, ultimul si cel mai sufletist semn zodiacal

1
De Cristina Tudor
7 mart. 2019

Pestii sunt o zodie a misterului, care simbolizeaza incheierea unui ciclu, un final in asteptarea unui nou inceput.

Ultimul dintre cele 12 semne zodiacale, Pestii sunt o zodie a misterului, care simbolizeaza incheierea unui ciclu, un final in asteptarea unui nou inceput, moarte si viata, iarna si primavara, tristete si bucurie. Se regasesc in ei elemente si trasaturi caracteristice fiecareia dintre zodiile care ii preceda, explicandu-se astfel natura lor flexibila, dar schimbatoare, puterea mare de acceptare, dar si dificultatea de a se face intelesi.

Cele mai importante caracteristici ale zodiei Pesti

Pestii sunt sensibili, sentimentali, emotivi, cu o preocupare aparte pentru tot ce inseamna spirit, ezoterism, misticism. Au o profunzime uimitoare a emotiilor si o imaginatie fara limite, astfel ca se spune despre ei ca nu apartin intru totul acestei lumi. Ei percep o realitate mai subtila decat ceilalti oameni si observa lucruri pe langa care cei mai multi dintre noi trec nepasatori.

Sunt usor influentabili, ii afecteaza tot ceea ce se petrece in jurul lor, in special trairile si emotiile semenilor, iubirea si suferinta. Prieteni devotati, le poti cere ajutorul si sfatul fara sa te temi ca vor fi vreodata indiferenti. Compasiunea este o trasatura definitorie a acestui semn zodiacal care isi ofera ajutorul, intelegerea si dragostea neconditionat. Uneori, prea marea generozitate le aduce dezamagiri si necazuri, pentru ca este dusa la extrem: fac bine din toata inima, dar risca mult in astfel de demersuri si pun pe locul doi propriile interese si nevoi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.