Astrologie: Principiul iubirii pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
17 mai 2019

Cum isi imagineaza relatia perfecta de iubire fiecare zodie in parte!

Fiecare semn zodiacal percepe dragostea diferit. Si pentru fiecare exista cel putin o definitie aproape de adevar a modului in care isi imagineaza relatia perfecta de iubire.

Cum isi imagineaza iubirea fiecare zodie in parte

Berbec – pentru iubire trebuie sa lupti

Pentru Berbeci, totul este o lupta, inclusiv iubirea. Se lupta cu propria gelozie, cu dorinta de a-si cuceri, apoi de a-si domina partenerul, de a beneficia de toata atentia lui. Daca totul ar decurge lin, si-ar pierde interesul imediat.

Taur – dragostea adevarata dureaza o viata

Seriozitatea si constanta Taurului se oglindesc si in viata lui amoroasa. Relatiile pasagere sau superficiale nu se potrivesc deloc acestui semn zodiacal care isi doreste o iubire pana la sfarsitul vietii.

Gemeni – dragostea nu tine cont de reguli

Se stie despre Gemeni ca sunt mereu surprinzatori. Ei au obiceiul de a se indragosti cand nu trebuie, de cine nu trebuie, dar tocmai asta e farmecul iubirii. Spontaneitatea este trasatura lor dominanta si au o imaginatie nelimitata, care nu concepe constrangeri.

Rac – cand iubesti, defectele devin calitati

Un partener Rac va incerca sa-ti umple viata si sufletul de bucurie, sa faca totul ca sa te stie cel mai fericit si mai rasfatat. Acesti nativi sunt capabili sa treaca multe neajunsuri cu vederea in numele iubirii, dar au pretentia sa le intelegi la randul tau ezitarile, emotiile, toanele.

Leu – dragostea nu cunoaste limite

Posesiv si protector, un Leu ar merge pana la capatul lumii pentru iubirea lui si ar risca orice pentru binele celor dragi. Insa dragostea puternica, lipsita de hotare, trebuie meritata si castigata. Pentru Leu, va trebui sa uiti de tot si de toate, sa-l transformi in centrul Universului tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.