Astrologie: Puterea magica a zodiei tale

1
De Cristina Tudor
19 ian. 2019

Cum sa iti folosesti puterile magice in functie de zodie!

Chiar daca viata ne obliga sa ne concentram asupra fizicului, asupra lucrurilor materiale, suntem fiinte mistice, avem fiecare abilitati inexplicabile si superputeri spirituale. Trebuie doar sa le constientizam si sa le dam putere.

Puterea magica a fiecarei zodii in parte

Berbec – instinctele tale sunt uimitoare

Se spune despre tine ca faci lucrurile fara sa gandesti, si de multe ori asa este. Pentru ca inainte sa gandesti, simti. Instinctele tale sunt atat de puternice, incat nici sa vrei cu tot dinadinsul, nu ai avea cum sa te opui si sa le ignori. Focul tau interior aprinde cu usurinta vapai si in sufletele altora.

Taur – atragi norocul cat ai clipi

Parca esti un magnet care atrage bunavointa Universului. Realismul tau, lipsa sovaielii, alegerile bine gandite sunt atuurile care par de multe ori sa te transforme in favorita astrelor. E de invidiat modul in care acaparezi bunastarea, linistea si confortul, datorita frumusetii tale sufletesti.

Gemeni – esti vrajitoare cu acte in regula

Nu pentru ca ai avea ceva de-a face cu cine stie ce ritualuri magice, ci pentru ca reusesti sa-i farmeci pe ceilalti cu vorbele, cu zambetele, cu ideile tale. Esti o vizionara, fascinanta si cuceritoare mai ales in chestiuni legate de intelect, de calatorii, dar si cand e vorba de magie sau de lumea de dincolo.

Rac – ai darul premonitiei

Pentru tine presimtirile care ii implica pe cei pe care-i iubesti sunt un lucru comun si emotionant. Cele mai intense premonitii le poti avea in noptile cu Luna Plina. Trebuie sa-ti controlezi temerile si angoasele, pentru a atrage mai multa dragoste, securitate si energii pozitive in viata ta si a celor dragi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com