Astrologie: Puterea planetelor si cum influenteaza fiecare zi a saptamanii

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2020

Vibratiile fiecarei planete ne insufla anumite trasaturi temperamentale, in functie de astrograma personala si de ziua saptamanii in care am venit pe lume.

Daca te-ai nascut intr-o duminica, esti mai independenta si dornica de atentie decat decat daca te-ai fi nascut, sa zicem, intr-o vineri. De asemenea, comportamentul, dorintele, starea noastra din fiecare zi au legatura directa cu planeta care guverneaza ziua respectiva. Iata deci cum sa-ti canalizezi energiile eficient in fiecare dintre cele 7 zile!

Cum ne influenteaza planetele

Soarele

Zi corespondenta: duminica

Soarele nu este o planeta ca oricare alta. Este astrul in jurul caruia s-au tesut cele mai multe mituri si basme, „bila de foc“ venerata de generatii stravechi.

El ne ofera viata, caldura, energie, iar atunci cand se afla in semnul nostru zodiacal, ne aduce putere de constientizare, stralucire, succes, control si prosperitate. Daca te-ai nascut duminica, ziua dominata de Soare, atunci ai spirit de lider, ii influentezi usor pe ceilalti si esti de multe ori un reper personal si profesional. Loialitatea si corectitudinea sunt doua dintre trasaturile tale de capatai. Adori sa fii in centrul atentiei, sa domini, sa iei decizii.

Activitati favorizate duminica: odihna si relaxarea. Duminica este o zi de sarbatoare, Ziua Domnului, considerata de multe culturi prima zi a saptamanii; o zi de bun augur pentru petreceri si evenimente fericite.

Luna

Zi corespondenta: luni

Efectele pe care le are Luna asupra naturii sunt bine-cunoscute. In functie de astrul nocturn se calculeaza si anotimpurile si unele sarbatori. In plus, apropierea Lunii de Pamant face ca influenta ei sa fie una puternica.

Luna inseamna emotie, dragoste, este un simbol al misterului, al interiorizarii, al iubirii.

Cei nascuti lunea au un spirit matern foarte bine dezvoltat, sunt persoane generoase, usor influentabile, dominate de latura sentimentala si de instinct, posesive, cu o puritate deosebita a sufletului si gandurilor. Sunt foarte atasati de mama, de sora, in general, de prezentele feminine din vietile lor.

Activitati favorizate lunea: meditatia, rugaciunea, lucrul la proiecte personale. Lunea ne concentram greu, ne lipseste energia, de aceea este important sa ne acordam timp si sa cream in jurul nostru o atmosfera pozitiva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.