Astrologie: Saturn in Varsator ne provoaca sa evoluam

1
De Cristina Tudor
13 mart. 2020

Pe 22 martie 2020, planeta Saturn paraseste Capricornul si intra in zodia Varsatorului, unde ramane pana in martie 2023 (cu un mic popas in Capricorn din vara pana-n iarna lui 2020).

Acest eveniment astral este unul rar, care s-a petrecut ultima oara in urma cu aproape trei decenii (intre 1991 si 1994).

Saturn nu este una dintre cele mai indragite planete. Nu pentru ca ar avea asupra noastra o influenta nefasta directa, asa cum are, spre exemplu, Mercur retrograd, ci pentru ca Marele Invatator, cum i se mai spune, este dificil de infruntat si de imbunat.

Inainte de a ne oferi solutii, ne testeaza, ne traseaza limite, ne pune in fata unor decizii dificile, ne obliga sa ne acceptam slabiciunile, greselile si neputintele, doar pentru a le putea mai apoi depasi. Este o planeta incomoda, karmica, transformatoare, simbolica pentru obstacolele pe care le intampinam pe parcursul evolutiei noastre pe acest Pamant. In functie de modul in care stim sa le facem fata, ele ne slefuiesc, ne ajuta sa devenim mai buni, mai intelepti, mai maturi.

Cei nascuti sub influenta lui Saturn sunt in general perseverenti, tenace, capabili sa depaseasca imrejurarile externe nefavorabile, ceea ce va reusi fiecare dintre noi in perioada urmatoare, daca vom da dovada de multa concentrare si disciplina.

Sub presiunea timpului

Saturn in Varsator se afla acasa, in domiciliul sau diurn, astfel ca se va manifesta cu toata forta. Urmeaza o perioada in care vom intampina situatii menite sa ne scoata pe tapet principiile inradacinate, dorintele, trasaturile care ne definesc si care ne diferentiaza de restul lumii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.