Astrologie: Slabiciunea ta cea mai mare in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2019

Oricat am dori sa ne fie trecute cu vederea, slabiciunile fac parte din noi, asa ca e necesar sa le constientizam si sa le temperam.

Adesea suntem intrebati despre calitatile si defectele noastre. Ne place sa vorbim despre cele dintai, insa pe cele din urma, pentru ca ne fac vulnerabili, obisnuim sa le ascundem cum putem mai bine. Oricat am dori sa ne fie trecute cu vederea, slabiciunile fac parte din noi, asa ca e necesar sa le constientizam si sa le temperam.

Slabiciunea fiecare zodii in parte
Berbec – nerabdarea

Intotdeauna te grabesti sa spui sau sa faci lucruri, fara sa te gandesti la consecinte. Uneori ai noroc, alteori nerabdarea se dovedeste o reala pacoste pe care o platesti scump.

Taur – lentoarea

Adori confortul si nu iti place sa te grabeasca nimeni. Faci lucrurile in ritmul tau, dar incetineala si obiceiul de a evita cu tot dinadinsul provocarile te pot face sa pierzi oportunitati importante.

Gemeni – nestatornicia

Uneori, esti considerata aiurita sau chiar un pic iresponsabila pentru ca te razgandesti cat ai clipi. Iti trec prin gand o mie de planuri in acelasi timp si cu greu te poti concentra asupra unuia singur.

Rac – lipsa increderii in tine

Te framanti mult, te invinovatesti, esti nesigura si de aceea mereu dependenta de altii. Sensibilitatea si indoielile prea mari fac din tine prea des tinta dezamagirilor.

Leu – orgoliul

Iti pierzi de multe ori cumpatul si ii indepartezi pe cei dragi cu egocentrismul si aroganta ta. Daca nu esti in centrul atentiei, ii faci pe ceilalti sa regrete din plin. Un pic de maturitate nu strica!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com