Astrologie: Top 4 semne zodiacale care te scot din minti intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
28 feb. 2020

Nu ai cum sa nu-ti pierzi rabdarea cu nativii din aceste zodii.

Trebuie sa ai rabdare cu carul, intelepciune cat un guru tibetan si multa, multa iubire de oferit ca sa nu-ti pierzi uzul ratiunii in relatia cu reprezentantii acestor 4 zodii.

4 zodii care te fac sa iti pierzi rabdarea in relatii

Leu – el e mereu cel mai important

Cu toate ca e foarte protector si generos cu cei dragi, are fara sa-si dea seama o atitudine care te poate enerva la culme. Se poarta ca si cum el stie orice mai bine decat oricine si poate fi arogant pana la Dumnezeu. Cand ti-e lumea mai draga, intervine cu o solutie, chiar daca domeniul in discutie ii este total strain. Si apoi, intotdeauna nevoile si dorintele lor sunt cele mai importante. Iti lasa impresia ca ai de ales, dar este atat de mandru incat lucrurile trebuie sa iasa numai cum vrea el si daca nu-ti surade ideea, te va pune in fata faptului implinit, apoi se va purta de parca tot el ti-a facut un beneficiu.

Scorpion – are mania controlului

Nici nu realizeaza ca face asta si ca intrece serios niste limite cu atitudinea lui acaparanta: Scorpionul e atat de posesiv si de gelos, incat vrea sa-ti stie fiecare miscare, ba chiar si fiecare gand. Sufera de multe ori din cauza unor inchipuiri fara nicio legatura cu realitatea, iar suspiciunile, interogatoriile si framantarile lui iti fac viata un cosmar nu de putine ori. Intr-un final, ajungi sa nu-ti mai dai seama ce e normal si ce nu in relatia cu el, daca gresesti tu sau esti o victima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.