Astrologie: top 4 zodii care cu greu te lasa in sufletul lor

1
De Cristina Tudor
17 sept. 2019

Indisponibile emotional la inceput de relatie, cine vrea sa le ajunga la inima are de trecut o platosa deloc usor de doborat.

Unii le percep drept distante si inabordabile, altii le acuza ca sunt insensibile si arogante. Pur si simplu sta in firea lor sa-si impartaseasca povestea, emotiile, gandurile oricand sau oricui. Indisponibile emotional la inceput de relatie, cine vrea sa le ajunga la inima are de trecut o platosa deloc usor de doborat.

4 zodii care isi deschid cu greu sufletul

Berbec

Nu poti spune despre Berbeci ca sunt retrasi sau emotivi, ba chiar unii dintre ei iti vor declara cu dezinvoltura ca te iubesc de la prima intalnire. Nu te astepta insa la sentimente profunde, mai ales in prima parte a relatiei. Pot fi extrem de aerieni si dezinteresati in vreme ce tu visezi la dovezi si legaminte de iubire. Te privesc in ochi, rad, glumesc, dar sunt distrasi, indiferenti la nevoile tale emotionale. Nu din reavointa, ci pentru ca ii preocupa mai mult lucrurile care ii privesc personal decat asteptarile tale nerostite. Tarziu ajung sa spuna „noi“ in loc de „eu“. Au nevoie de timp ca sa-si cunoasca si sa-si accepte sentimentele si ca sa ajunga la un nivel de atasament profund.

Fecioara

Fecioarele pot fi foarte sensibile si emotive, dar numai in prezenta persoanelor in care au incredere deplina si care le-au castigat de mult respectul si admiratia. Foarte greu se apropie si se ataseaza de cineva. Zodie de Pamant, au tendinta sa fie precaute, sa se protejeze sentimental, sa se asigure ca nu li se pregateste o noua dezamagire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.