Astrologie: Top 4 zodii ZEN

1
De Cristina Tudor
25 ian. 2020

Liniste, optimism si autocontrol sau stres, agitatie si negativism?

Toate cele 12 semne zodiacale experimenteaza ambele ipostaze. Insa 4 dintre ele se regasesc coplesitor de des in prima dintre ele si se lupta cu toate armele impotriva celei de-a doua.

4 zodii care se bucura de Zen

Pesti

Rareori vei intalni un Peste infuriat la culme, care sa faca o scena sau o criza de nervi. Se spune ca sunt printre cele mai calme zodii. Atunci cand ceva nu merge bine, Pestii asteapta sa treaca, nu intervin impulsiv si nu forteaza lucrurile. Furia este o stare care nu-i caracterizeaza catusi de putin si pe care nu o experimenteaza decat in situatii exceptionale. Pentru ei functioneaza excelent yoga, exercitiile de meditatie, de autoanaliza. Toate acestea ii ajuta sa-si accepte si depaseasca frustrarile si sa-si domoleasca larma interioara. Adora timpul pe care il pot petrece singuri, cu gandurile lor.

Balanta

Balantele sunt simbolul masurii, echilibrului si armoniei. Jubileaza cand lucrurile merg lin, cand in jurul lor e pace si armonie. Insa Zenul le vine tocmai din modul in care fac fata piedicilor si dificultatilor, atunci cand le intampina: chiar daca pe moment reactioneaza nestapanit, reusesc sa se calmeze si sa minimizeze importanta oricarei mici drame intr-un mod numai de ele stiut. Au rabdare si incearca din rasputeri sa nu dea amploare sentimentelor negative pe care le experimenteaza, nelinistii, dubiilor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.