Astrologie: Top 6 cele mai geloase zodii

1
De Cristina Tudor
18 mart. 2019

Daca le intelegi felul de-a fi, poti face in asa fel incat aceste trairi dureroase sa iasa la suprafata cat mai rar.

Unii sunt extrem de relaxati in iubire si par sa le fie straine suspiciunile sau tresaririle de gelozie, in vreme ce altii se framanta si se simt raniti din orice maruntis. Daca le intelegi felul de-a fi, poti face in asa fel incat aceste trairi dureroase sa iasa la suprafata cat mai rar. Iata care sunt cele mai geloase zodii!

Scorpion

Este cea mai posesiva si geloasa dintre cele 12 zodii. Suferinta ei izbucneste ca un adevarat tsunami, fara ca macar sa stii ce a provocat-o. Este cu ochii pe tine cand trimiti mesaje, iti analizeaza tonul vocii cand vorbesti la telefon si poate ucide din priviri colega de serviciu care te-a complimentat la petrecerea firmei. Nu suporta competitia pe plan sentimental, vrea sa fie singura destinatara a atentiei tale. Fereste-te sa o ranesti, fiindca nu uita niciodata!

Rac

Impulsivul Berbec este si foarte orgolios si se zburleste ca un arici imediat ce observa o apropiere suspecta intre perechea lui si altcineva. Poate pune in scena un adevarat spectacol, numai pentru ca ai zambit intr-un fel anume sau ai vorbit prea mult cu cineva. E drept ca ii plac dramele, deci nu de putine ori reactioneaza exagerat tocmai ca sa atraga atentia asupra lui. Dar nu trebuie sa-l iei in serios, ii trece repede, daca il asiguri ca el e singurul stapan al inimii tale. Ba chiar se poate ca nu e rau sa-l faci gelos din cand in cand, ca sa-si pastreze interesul.

Fecioara

Fecioara poate fi extrem de geloasa, chiar daca nu o demonstreaza fatis. Totul merge lin, pana cand capata o suspiciune cat de mica, apoi iti va cerceta cu meticulozitate fiecare gest, fara ca tu sa banuiesti nimic. Isi pastreaza ratiunea si nu reactioneaza fara un motiv intemeiat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.