Astrologie: Trasatura zodiei tale cu care il indepartezi fara sa vrei

1
De Teodora Tirca
15 nov. 2019

Iata detaliul care il poate alunga de langa tine pe omul drag sufletului tau, in functie de zodie!

Facem si spunem anumite lucruri fara ca macar sa ne dam seama de impactul negativ pe care il au asupra oamenilor pe care ii iubim. Iata detaliul care il poate alunga de langa tine pe omul drag sufletului tau, in functie de zodie!

Cum il indepartezi de tine in functie de zodie

Berbec – tii sa ai tu dreptate de fiecare data

Iti place sa te simti lider in relatie si ai un mod mult prea direct, chiar brutal de a te impune. Un barbat apreciaza o femeie hotarata, cu conditia sa nu fie tot timpul dominat, contrazis, corectat. Menajeaza-l, flateaza-i egoul si fii mai putin competitiva in relatia cu el. Lasa-l, cateodata macar, sa castige!

Taur – nu cedezi niciun pic

Esti mandra de incapatanarea ta, ai sentimentul ca astfel transmiti ca stii exact ce vrei. Numai ca niciunui iubit nu-i place sa insiste la infinit sau sa incerce necontenit sa te convinga de lucrurile in care crede sau pe care si le doreste. La inceput poate fi amuzant acest joc al rezistentei. Dar numai la inceput.

Gemeni – vorbesti intruna

Se stie cat de vorbareti sunt Gemenii, iar ca femeie, momentele de tacere iti sunt total straine. Acest obicei al discutiilor fara sfarsit despre orice poate deveni obositor pentru partenerul de cuplu, care nu mai apuca sa spuna o vorba sau sa-si auda propriile ganduri in prezenta ta. Lasa-l sa se si relaxeze!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.