Astrologie: Vicii si patimi nestavilite. Horoscopul placerilor vinovate

1
De Cristina Tudor
17 feb. 2019

Descopera ce placeri vinovate te caracterizeaza in functie de semnul zodiacal!

Virtutile stau la baza oricarei societati civilizate, insa viciile sunt cele care dau sare si piper vietii. Iata ce spun astrele despre placerile vinovate ale fiecarui semn zodiacal:

Berbec

Acest semn zodiacal nu cunoaste oprelisti atunci cand vrea sa petreaca un week-end nebun. Excesele nu ii sunt straine si poate fi vazut la bar cu shoturile aliniate pe tejghea. Desi are o predilectie pentru Bourbon, Jagermeister sau Scotch, vinul rosu are un loc special in topul preferintelor sale.

Nu este neobisnuit sa il vezi intr-un nor de fum, aprinzandu-si tigara de la tigara, razand si mai ales polemizand cu prietenii. Este aprig in dezbateri si nu cedeaza niciodata in lupta argumentelor. Au o slabiciune pentru oricine are un tatuaj, mai ales in zona gleznei si nu este de mirare sa vezi ca detin o adevarata colectie proprie de tatuaje si piercinguri atunci cand isi dau hainele jos!

Taur

Pentru Taur, excesele alimentare (mai ales carbohidrati) si bahice reprezinta modalitatea perfecta de a face fata oricaror sentimente apasatoare. Nu conteaza ca este vorba de bere, vin sau, mai ales vodca. Sunt in stare sa isi amorteasca nu doar neplacerile, ci si starea de constienta. Taurii adora sa faca sex si iubesc mai ales vanatoarea si tot ce tine de cucerirea persoanei iubite.

Desi sunt de regula persoane fidele, placerea lor ascunsa este sa trezeasca in sufletul iubitului/iubitei sarpele geloziei. Multi Tauri sunt atrasi de pornografie si detin o adevarata colectie de jucarii sexuale. Sunt asi in jocurile online, unde evadeaza din realitate construindu-si imperii si purtand batalii sangeroase, totul pentru a-si satisface latura competitiva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.