Astrologie: Zodii care au al saselea simt. Nu le scapa nimic niciodata!

1
De Cristina Tudor
20 iul. 2019

Sunt considerati de multi ba cu capul in nori, ba emotivi si schimbatori sau chiar prea slabi si nesiguri pe ei.

Insa aceste 3 semne au calitati si abilitati cu totul speciale.

Cei nascuti in semne de APA, Racul, Scorpionul si Pestii au o intuitie extraordinara, o sensibilitate aparte si o atentie la detalii care ii ajuta sa vada in spatele aparentelor fara sa dea gres. Sunt considerati de multi ba cu capul in nori, ba emotivi si schimbatori sau chiar prea slabi si nesiguri pe ei. Insa aceste 3 semne au calitati si abilitati cu totul speciale.

Au un spirit de observatie imbatabil

Unii oameni sunt mereu cu un pas inaintea altora cand e vorba sa prevada cum se va incheia o situatie, fie ea amoroasa, financiara, profesionala. Foarte intuitivi, cei nascuti in semne de apa au rabdare sa analizeze totul, nu rateaza nimic si stiu precis sa interpreteze gesturile, cuvintele, privirele pe care le intalnesc. Oamenii sunt pentru ei ca niste carti deschise si nu le este greu sa ghiceasca urmatoarea miscare sau intentiile cuiva. De cele mai multe ori, ei sunt cei care te avertizeaza asupra ipocriziei si falsitatii unei persoane care, poate, la momentul respectiv, tie ti se pare de incredere.

Au o sensibilitate cum n-ai mai intalnit

Sunt zodiile cele mai sensibile. Latura emotionala este cea care le domina, astfel ca acesti nativi sunt extrem de receptivi si de empatici. Simt totul la o intensitate mai mare decat majoritatea. Percep cu usurinta ce se ascunde in spatele unui cuvant, al unui gest subtil si iti pot intelege sentimentele, dorintele si starea fara sa aiba nevoie de prea multe explicatii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.