Astrologie: 5 zodii care cred ca sarcasmul e sexy

1
De Cristina Tudor
28 nov. 2019

Exista cateva semne zodiacale care privesc sarcasmul ca pe o trasatura extrem de atractiva. Iata care sunt!

Cu totii suntem mai atrasi de anumite trasaturi de personalitate mai mult decat de altele. Indiferent daca este vorba despre oameni extrem de increzatori, cu un simt al umorului dezvoltat sau super sarcastici, exista ceva la ei de care nu te saturi.

Pentru cateva semne zodiacale este vorba despre sarcasm. Indiferent daca sunt ele insele sarcastice sau doar isi doresc sa fie inconjurate de astfel de oameni plini de ironie cinica, cert este ca sarcasmul este o trasatura super sexy pentru ele.

Conform unor studii, se spune ca acei indivizi care sunt considerati sarcastici sunt mult mai inteligenti decat cei care nu sunt sarcastici. Sarcasmul este un tip de umor cinic, pe care nu toata lumea il intelege. Daca cineva este sarcastic, asta nu inseamna ca incearca in mod intentionat sa se ia de tine sau sa te insulte, este doar o alta forma de umor.

Sarcasmul este acel gen de umor la care nu razi in hohote, ci este vorba mai mult despre folosirea creierului intr-un mod creativ si inteligent.

Cu toate acestea, faptul ca spui ca ai glumit atunci cand ai fost sarcastic, nu inseamna ca oamenii te vor si crede, sarcasmul nu e pentru toata lumea!

Umorul este foarte important. Sunt atat de multe lucruri urate in viata pe care nu le poti repara, asa ca de ce sa nu glumesti despre asta? Viata nu trebuie intotdeauna luata in serios, iar sarcasmul este doar unul dintre modurile prin care ne putem elibera si prin care ne putem bucura, de fapt, de viata. Daca poti sa te distrezi pe seama relatiei tale sau a job-ului care nu sunt intotdeauna perfecte, atunci cel mai probabil esti capabil sa gestionezi mai bine situatiile stresante, si nu sa permiti ca acestea sa te copleseasca. Asadar, sarcasmul te poate scuti de stres, stimuland in acelasi timp creierul. Si daca nici acest tip de umor nu este atractiv, atunci ce altceva poate sa fie?

Iata zodiile care considera ca sarcasmul e o trasatura extrem de atractiva:

Gemeni

Nativul din Gemeni este mereu in miscare si viteza, asadar oricine se intalneste cu el trebuie sa poata tina pasul cu el. Acesta este zodia care da dovada de cel mai mult sarcasm si care adora ca partenerul sau sa fie macar la fel de sarcastic ca si el. Nu numai ca va considera acea persoana extrem de atragatoare datorita acestui lucru, dar va simti si ca se creeaza o legatura profunda intre ei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.