Astrologie: 4 zodii care stiu sa cedeze intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
21 dec. 2018

In vreme ce unii aleg libertatea si nu concep sa dea explicatii sau sa se schimbe catusi de putin, altii ar face orice ca sa-si vada partenerul fericit.

Compromisurile sunt un ingredient important al relatiilor fericite, care dureaza o viata. In iubire, ambii parteneri trebuie sa dea dovada de flexibilitate, sa accepte mici transformari de dragul celui cu care isi impart zilele si noptile. In vreme ce unii aleg libertatea si nu concep sa dea explicatii sau sa se schimbe catusi de putin, altii ar face orice ca sa-si vada partenerul fericit.

4 zodii care fac compromisuri in relatii
Racul

Stabilitatea sentimentala e foarte importanta pentru orice Rac: iti doresti un partener pentru totdeauna, copii multi, familie fericita, ai planuri mari si idealiste de viitor. Asa ca, atunci cand te implici intr-o relatie, faci tot ce iti sta in puteri ca sa dureze o vesnicie. La nevoie, iti sacrifici timpul liber, orele de somn si linistea pentru a putea merge in continuare pe acelasi drum cu partenerul tau. Lasi de la tine uneori chiar prea mult.

Pestii
Se stie cat de sufletisti sunt Pestii. Ti-e greu sa refuzi si un strain cand iti cere cere o favoare, cu atat mai mult daca e vorba de omul pe care-l iubesti. Preferi sa te schimbi pe tine decat sa incerci sa-i schimbi pe ceilalti. Oricum, esti una dintre cele mai maleabile zodii: te adaptezi din mers, fara sa faci prea multe nazuri, chiar daca asta presupune schimbari si renuntari majore. Cand partenerul tau se simte confortabil, si tu esti fericita.
Citeste continuarea pe Kudika.ro.
Foto: Shutterstock.com.