Astrologie: Zodii care te cuceresc sau te pun pe fuga de la prima vedere

1
De Cristina Tudor
16 dec. 2018

Tu reusesti sa impresionezi placut oamenii din prima clipa, sau dimpotriva?

Prima impresie conteaza. Atat de mult, ca uneori prima intalnire, planificata sau intamplatoare, poate fi si ultima, indiferent ca e vorba de un potential prieten, iubit sau colaborator. Tu reusesti sa impresionezi placut oamenii din prima clipa, sau dimpotriva?

Ce impresie faci la prima vedere in functie de zodie

Leu – Faci o impresie excelenta

Transmiti o siguranta si o incredere care-i face pe altii sa-ti caute prezenta, sfaturile, indrumarea sau aprobarea. Cine te vede, intelege din prima clipa ca esti genul care stie ce vrea si pe care te poti baza. Ai o tinuta impecabila, stii sa te pui intr-o lumina favorabila si sa domini fara sa bati cu pumnul in masa.

Sagetator – iubesti viata si oamenii te iubesc pe tine

Deschisa, prietenoasa, joviala, esti genul de persoana careia putin iti pasa de ceea ce cred cei din jur. Spui ceea ce vezi fara sa astepti aprobarea nimanui, pe care totusi o primesti si fara sa o cauti. Entuziasmul tau este asul castigator din maneca, alaturi de optimismul contagios. Tu iubesti viata si oamenii te iubesc pe tine!

Gemeni – Simtul umorului te ajuta sa smulgi zambete

Tu faci intotdeauna impresie buna, pentru ca pur si simplu stii sa te joci cu vorbele, comunici excelent, alegi cu grija ce si cand sa spui ca sa te faci placuta. Simtul umorului te ajuta sa smulgi zambete de la prima intalnire, iar faptul ca esti maleabila si accepti usor alte pareri nu trece neobservat.

Balanta – o aparitie placuta si gingasa

Esti ca un copil: o aparitie placuta si gingasa. In functie de context, eleganta si fermecatoare. Usor abordabila, dai impresia ca esti prietena cu toata lumea si oricine se apropie de tine o face cu inima deschisa. Zambetul tau sincer, armonia sufleteasca si dragostea pe care le ai de oferit sunt cheia catre inimile oamenilor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com