Astrologie: Zodii care vor fi impreuna in 2020

1
De Cristina Tudor
24 mai 2020

Exista anumite zodii care vor fi impreuna in 2020, relatia lor avand mari sanse de succes. Iata semnele zodiacale care pot incepe o relatie fericita si durabila in acest an!

Te intrebi care sunt zodiile care vor fi impreuna in 2020? Ai pus ochii pe cineva si vrei sa te asiguri ca sunteti compatibili? Astrologia iti sare in ajutor!

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Berbec si Varsator

In acest an, nu va exista loc de plictiseala intre Berbec si Varsator. Relatia lor va fi foarte interesanta. Ambele semne au o dorinta uimitoare de aventura si se vor bucura de fiecare moment petrecut incercand lucruri noi.

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Taur si Rac

In 2020, conexiunea dintre aceste doua semne zodiacale este atat fizica, cat si emotionala. Se vor intelege, se vor sprijini reciproc si relatia lor are toate sansele sa progreseze.

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Gemeni si Varsator

Intre Gemeni si Varsator exista o conexiune mentala si emotionala perfecta. Ambele zodii sunt creative si pline de idei, se bucura de timpul petrecut impreuna, dar, in acelasi timp, isi manifesta si respecta reciproc independenta.

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Rac si Pesti

Racul si Pestii sunt doua semne de apa care se vor intelege de minune in 2020. Relatia lor ar putea fi un parteneriat durabil, neinteles de altii, dar care va rezista timpului.

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Leu si Sagetator

Anul acesta vine cu multe oportunitati pentru Leu si Sagetator, dar si provocari care le va consolida relatia.
Pasiunea este in crestere, se vor distra impreuna la maximum si ii vor face pe ceilalti gelosi pe relatia lor.

Zodii care vor fi impreuna in 2020 – Balanta si Gemeni

Conexiunea intelectuala puternica este esenta relatiei dintre Balanta si Gemeni. Ambele semne zodiacale au o minte sclipitoare, sunt inteligente si stralucesc atunci cand sunt impreuna. Relatia lor are mari sanse sa se bucure de pace si armonie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.