Astrologie: 5 zodii de barbati care se grabesc sa se casatoreasca

1
De Cristina Tudor
17 mai 2020

Tu ce preferi? Sa faci pasul cel mare dupa ce a trecut suficient timp cat sa-ti dai seama ca iei decizia corecta sau sa te casatoresti dupa doar cateva luni de relatie in graba? Iata ce gandeste el!

Nunta mare si atent planificata sau nunta spontana pe o plaja pustie? Unele zodii de barbati tind sa se grabeasca atunci cand vine vorba de casatorie, dar motivele lor sunt destul de consistente.

5 zodii de barbati care se grabesc sa se casatoreasca si motivele pentru care o fac

Berbec

Berbecul este combinatia letala dintre o inima mare si spontaneitate. Nu numai ca are multa dragoste de oferit, dar este si dispus sa faca ceva impulsiv pentru a-ti arata cat de mult te iubeste. Daca il incurajezi, va sari ca ars de pe canapea intr-o zi si te va invita pe o plaja pustie unde iti va cere mana. Berbecul este condus de emotiile pe care le simte in acel moment.

Cand se supara se va purta distant si rece pana cand isi va da seama ca lucrurile nu sunt asa grave. Cand e indragostit, iti va pune un inel pe deget, chiar daca nu va cunoasteti inca numele de familie.

Taur

Taurul este combinatia dintre ratiune si norisori roz atunci cand se indragosteste de cineva. Nu este foarte spontan, ci este cunoscut pentru faptul ca ii place sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie. Isi indeplineste capriciile atat timp cand se gandeste suficient la acest lucru. Acestea fiind spuse, atunci cand este indragostit, ideea de a se casatori cu tine este prea buna pentru a nu o pune in aplicare. Taurul se va horari sa o faca atunci cand va realiza ca nu poate trai nicio zi fara tine. Nu este genul care sa se multumeasca cu o relatie de lunga durata, cand poate doar sa se casatoreasca cu tine si sa faca totul oficial.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.