Astrologie: 5 zodii de femei care ii permit partenerului sa preia controlul in relatie

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2020

In relatiile de dragoste exista doua tipuri de oameni: cei care iubesc sa preia controlul asupra planurilor si situatiilor si cei care prefera sa faca un pas inapoi si sa lase lucrurile sa se intample!

Termenii pentru aceste doua situatii sunt dominare si supunere. Astrologia ne poate spune multe despre modul in care oamenii se comporta in relatii. Unele zodii stiu exact ce vor in dragoste si asta inseamna uneori sa renunte la puterea lor si de a permite celuilalt sa preia conducerea.

Care sunt zodiile de femei supuse in dragoste?

Taur

Cand vine vorba de relatii, femeia Taur nu e la fel de dominanta ca celelalte zodii. Ea prefera sa se complaca luxului pe care il ofera relatiile, fie ca este vorba de placeri materiale sau emotionale. Desigur, acest lucru nu inseamna ca nu e puternica, pentru ca este! Supunerea in cazul ei inseamna ca e mai pasiva in relatie si ii permite partenerului sa controleze micile detalii, cum ar fi unde ar dori sa ia masa sau cand ar trebui sa plece la un eveniment. E incredibil de rabdatoare.

Gemeni

Femeia Gemeni uraste sa ia decizii, mai ales in relatii. Prin urmare, rareori o vei vedea intr-un rol dominant. Ea se adapteaza cu usurinta si, uneori, face prea mult pe plac oamenilor, astfel incat este un lucru obisnuit sa se bazeze pe partenerul ei in luarea hotararilor importante. De fapt, supunerea ei ajuta la stoparea nervozitatii si anxietatii ei, lucruri comune in cazul acesteia, care se ingrijoreaza constant despre ce gandesc ceilalti despre ea. Cu toate acestea, nativa din Gemeni are doua personalitati, de aceea poate fi ocazional si cea care domina in relatie.

Fecioara

Femeia Fecioara este destul de timida, ceea ce contribuie la dorinta ei de a fi pasiva intr-o relatie. Ea este extrem de critica la adresa propriei persoane, astfel incat prefera ca partenerul ei sa detina controlul asupra diferitelor aspecte ale relatiei, deoarece simte ca acesta ar putea fi mai bun decat ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.