Astrologie: 6 zodii intelectuale care au un raspuns la orice

1
De Teodora Tirca
7 dec. 2018

E posibil ca ei sa fi fost tocilarii pe care n-ai stiut sa-i apreciezi in liceu, dar de la care furai mereu tema la matematica sau literatura.

Aceste zodii sunt interesate de absolut orice… Ba nu, mai degraba de cele mai sofisticate culturi si concepte ale lumii, pentru ca mediocritatea e ceva ce dispretuiesc cu toata fiinta lor. Stiu sa aprecieze muzica clasica, citesc cate o carte pe luna si sunt la curent cu cei mai grozavi autori contemporani.

Vezi daca te regasesti printre cele mai intelectuale semne ale zodiacului.

1. Berbec

Foarte practici si energici, Berbecilor le place sa fie in preajma oamenilor destepti, asa ca pana la urma ajung sa imprumute din obiceiurile intelectuale ale acestora. Sunt niste rebeli, deci cel mai probabil n-au fost genul acela de studenti care si-au facut temele fara cusur, dar cu siguranta au prins invatamintele din zbor, pentru ca sunt iuti ca focul. Inteligenti si amuzanti, Berbecii sunt persoane in preajma carora ai vrea sa fii.

2. Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili, asa ca n-ai crede despre ei ca sunt niste tocilari. Si totusi, lor le place atat de mult sa invete despre orice si sa scrie, incat cel mai probabil au si pixul lor preferat, de care nu se despart niciodata. E drept ca uneori incep prea multe cursuri si nu termina niciunul, insa in general ai ce discuta cu ei.

3. Rac

Racul este semnul cel mai tocilar dintre toate, nu doar pentru ca ii place sa invete si sa stie tot, ci si pentru ca are apucaturi… batranesti, ar spune unii. Placerea lor este sa stea in casa, sa se inveleasca intr-o patura pufoasa si sa savureze un ceai in timp ce citesc romane pe banda rulanta. Le place istoria in general, deci daca ai nevoie de date specifice ale unor evenimente, pe ei te poti baza oricand.

4. Balanta

Balantele s-au nascut tocilare, ca sa spunem asa. Ce e interesant la ele este ca, pe langa inteligenta sclipitoare, au un sex-appeal ceva de speriat, astfel ca sunt o combinatie fatala atunci cand vine vorba despre seductie. Inteligenta si simtul lor estetic le ajuta sa-ti cucereasca mintea, astfel ca nu le vei uita niciodata. Balantele iti pot spune care au fost cele mai stralucite personalati din istorie, dar iti pot enumera si pozitiile sexuale care au cel mai mare potential de a stimula punctul G.

5. Sagetator

Pentru ca Sagetatorii calatoresc prin propria minte non-stop, nici nu ne miram ca sunt niste tocilari innascuti. Sunt aventurieri si le plac provocarile, asadar nu pot accepta sa fie invinsi de o ecuatie complicata. Nu le place sa piarda, asa ca se vor pune cu burta pe carte ca sa se asigure ca nicio problema de matematica nu se poate pune cu ei.

6. Capricorn

Capricornul este acel semn zodiacal capabil sa-ti recite toate replicile inteligente din fiecare episod Breaking Bad. Nu-i place sa fie etichetat drept tocilar, dar adevarul e ca obiceiul lui a fost dintotdeauna sa se refugieze in informatie si in stiinta atunci cand cei din jur l-au dezamagit. Ii plac precizia si corectitudinea, iar o problema de matematica nu-i poate gresi cu nimic.

Foto: Shutterstock.com