Astrologie. Zodiile cu cele mai mare sanse de logodna in 2020

1
De Mara Ionescu
3 feb. 2020

Esti deja cu ochii pe cel mai frumos inel de logodna de ceva vreme? Stii exact ce-ti place, dar astepti propunerea de la cel pe care-l iubesti.

Afla care sunt zodiile cu cele mai mari sanse de logodna in 2020.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este recunoscut pentru faptul ca nu face lucrurile sub impulsul momentului. Se gandeste foarte bine inainte de a lua decizii importante si nu se grabeste atunci cand vine vorba despre probleme sentimentale. Asta pana cand impulsiva planeta Uranus se face vizibila anul acesta. Avand planeta Uranus in ascendent, Taurii vor fi uimiti de cat de usor se vor adapta schimbarilor. Se vor simti mai spontani de la o zi la alta, vor lua decizii importante mai rapid (asa cum este si decizia de a cere pe cineva sau de a accepta o cerere in casatorie). Si astfel, exista toate sansele ca Taurul sa incheie anul 2020 cu un inel pe deget.

Astrologie: Ce vezi cand te uiti in oglinda, in functie de zodia ta

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativii din Fecioara pretuiesc stabilitatea si increderea in partener. Ei tind catre relatiile pe termen lung si nu sunt interesati de relatii intamplatoare sau sa-si petreaca timpul cu o persoana de care nu sunt cu adevarat atrasi. Este probabil ca Fecioarele isi vor conduce relatiile spre un alt nivel in anul care a inceput. In 2020, atat Saturn cat si Pluto vor avea ascendentul in Capricorn, ceea ce  inseamna mai multa stabilitate si o evolutie pentru nativii zodiei Fecioara. Cu sprijinul celor 2 planete, Fecioara este pregatita sa-si intareasca relatia cu o cerere in casatorie.

Astrologie: Arome care te fascineaza si te echilibreaza in functie de zodia in care te-ai nascut

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu va lasati inselate de comportamentul aparent dezinteresat. Scorpionul adora sa fie indragostit si ii plac relatiile stabile si indelungate. Este prevazator prin natura sa, cu un fin simt al observatiei, si poate un pic gelos. Dar anul 2020 il va ajuta pe Scorpion sa mai scape de griji si sa inceapa sa aiba incredere in persoanele pe care le iubeste. Desi se simt bine asa cum sunt, Scorpionii se vor simti stimulati sa se dezvolte pe multe planuri in 2020. Cu sprijinul planetelor Saturn, Pluto si Uranus, Scorpionul isi va deschide mai usor inima catre alte persoane si va fi mai deschis la schimbare si transformare.

Foto: Getty Images.