Astrologie: Tactici de a seduce cei mai dificili barbati ai zodiacului

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2018

Afla cum poti suci mintile celor mai incapatanati nativi.

Toti ne-am dori ca atunci cand suntem atrasi de cineva sa avem niste asi in maneca, niste atuuri care sa ne permita o mai buna si rapida interactiune. Astrologia ofera cateva indicii pretioase in acest sens, in mod special in ceea ce priveste 6 dintre cei mai dificili sau incapatanati barbati ai zodiacului.

Barbatul Capricon

Pentru a cuceri un Capricorn trebuie sa fiti foarte precaute, deoarece barbatilor nascuti in aceasta zodie nu le place drama si exhibitionismul. Lor le place sa-si spele rufele in familie si sunt mai conservatori din fire. Totusi, barbatii capricorn nu se vor gandi de doua ori inainte daca va vor dori intre asternuturi sau in vietile lor. Deci inainte de toate trebuie sa fiti voi insiva stabile financiar si emotional pentru a-l putea cuceri. O apropiere lenta, dar sigura va va aduce cele mai multe rezultate. La fiecare intalnire este recomandat sa va apropiati din ce in ce mai mult atat fizic cat si psihic.

Barbatul Varsator

Varsatorii ar putea fi greu de sedus, tocmai de aceea declarati acestor nativi ca nu va doriti o relatie pur sexuala dar continuati totusi sa va aratati interesate prin actiunile voastre. Asta le va arata ca sunteti o persoana independenta si hotarata. Puteti de asemenea sa deveniti cel mai bun prieten al sau complimentandu-l constant si gadilandu-i egoul. Daca ii veti complimenta si anumite parti anatomice acest lucru il va face pe Varsator sa innebunesca de-a dreptul.

Barbatul Pesti

Ca sa cuceriti un Peste tot ce trebuie sa faceti este sa stapaniti arta oratoriei. Daca in momentul in care va fi fascinat de cuvintele voastre il veti saruta usor pe gat acesta va fi al vostru pentru totdeauna. Participati alaturi de nativul Pesti la activitati cat mai diverse si iesite din comun pentru ca acest lucru il va face sa se gandeasca la voi ca la o continua sursa de mister.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com