Avantajele si dezavantajele casatoriei cu el, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
9 apr. 2020

Oricat de indragostite am fi, relatia nu va supravietui daca nu exista compatibilitate.

E nevoie de mult timp si efort pentru a intelege trasaturile de personalitate ale unei persoane si de a descoperi daca ne potrivim sau nu cu ea. Dar, astrologia ne poate facilita munca!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Avantaje: Berbecului ii place aventura si e o persoana foarte distractiva si carismatica. Te va provoca si iti va forta limitele. Chimia dintre tine si el va fi orbitoare pe toate planurile: fizic, emotional si mental si va dura, probabil, toata viata.

Dezavantaje: Berbecul este omul extremelor. El poate fi uneori prea retras si ignorant cu lucrurile de care trebuie sa se ocupe sau se poate retrage total pentru a se ocupa de treburile lui. Indiferent de situatie, nu e un mod sanatos de a proceda si te vei trezi adesea intrebandu-te ce sa faci pentru a-l sustine in perioadele stresante.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Avantaje: Taurul este cel mai loial si de incredere dintre toate semnele zodiacale. Este harnic si ambitios si iti va oferi tot confortul pe care ti-l doresti. De asemenea, este destul de expresiv, afectuos si te va trata ca pe o regina.

Dezavantaje: Taurul este si cea mai incapatanata zodie. Nu ii plac schimbarile, iar compromisul este un concept care ii e total strain.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Avantaje: Nativul din Gemeni sta foarte bine la capitolul comunicare, astfel incat vei putea discuta intr-un mod rational orice cu el. De asemenea, e fermecator, energic si distractiv.

Dezavantaje: Partea proasta este ca acest nativ tine prea mult la libertatea sa si nu e prea dornic de relatii pe termen lung.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Avantaje: Racul este un om de casa. Acesta iti va oferi confort, siguranta si dragoste. Barbatul Rac stie sa-si faca sotia sa se simta speciala si iubita, fara a o sufoca. De asemenea, este un tata excelent.

Citetse continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com