Barbatul Fecioara descifrat cu bune si cu rele

1
De Cristina Tudor
26 mai 2021

Astazi revenim cu un ghid simplu si rapid care ne ajuta sa intelegem mai bine cum gandeste un barbat nascut in zodia Fecioara.

Una dintre cele mai eficiente, rapide in gandire si libere in exprimare zodii din horoscop- Fecioara! Fecioarele sunt persoane fdoarte deschise, foarte politicoase si cu pofta de viata. Au un simt al observatiei foarte bine dezvoltat, iti vor vedea toate defectele sau minusurile, insa partea cea mai interesanta este alta: vor incerca sa le indrepte. Fecioarele intotdeauna isi vor dori ca partenerul sa ajunga la potentialul lui maxim, la cea mai buna forma a sa.

Lasand la o parte generalitatile, barbatii Fecioara sunt foarte capabili, foarte usor de observat in multime. Ca parteneri de viata de dovedesc a fi pasionali si grijulii (uneori prea grijulii), muncesc in mod real pentru a face relatia sa functioneze si sunt foarte atenti.

Barbatii Fecioara sunt in cautarea femeilor oneste si loiale. Le plac femeile care sunt intr-o continua cautare de senzatii tari, experiente unice si aventura. Pentru ca asa sunt si ei! Totodata, femeia cu care un barbat nascut in zodia Fecioara isi imparte casa trebuie sa fie deosebit de stapana pe ea si sa aiba un caracter puternic pentru a ii tine piept.

Horoscop Fecioara: Calitati

Fecioarele sunt foarte calculate si foarte precaute! Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt oameni bine organizati si care stiu intotdeauna unde le e capul. Forta de munca de invidiat este una dintre cele mai puternice calitati ale lor, impreuna cu sinceritatea, dar si energia molipsitoare pe care o imprastie in aer. Fecioarele sunt infipte cu picioarele adanc in pamant, ei stiu ce vor si de obicei se lupta pana cand primesc acel ceva. Desi nu sunt la fel de explozivi ca zodiile de foc, au un mecanism interior foarte bine pus la punct si sunt empatic pana la Cer si inapoi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.