Bucurie pentru trup si suflet: Ritualul de relaxare potrivit zodiei tale

1
De Cristina Tudor
8 dec. 2019

Alege un ritual care sa-ti aduca tihna sufletului si relaxare trupului. In functie de zodia ta.

Cand te simti coplesita de deadline-uri, cand stresul te sufoca si oboseala te invaluie, asculta-ti corpul si mintea. Alege un ritual care sa-ti aduca tihna sufletului si relaxare trupului. In functie de zodia ta.

Ritualul de relaxare potrivit in functie de zodie

Berbec – cu capul in nori pufosi

Iti faci timp pentru tine prea rar. Cand relaxarea prinde un loc in agenda, tine cont de zona capului, cea care te reprezinta. Un masaj delicat al scalpului si o masca luxoasa pentru ten te detensioneaza si-ti alunga grijile instant. Masajul capilar facut la un salon specializat te scapa si de insomnii, si de dureri de cap…

Taur – multumeste-i corpului tau

Taurii adora confortul si relaxarea. Printre atatea proiecte si responsabilitati, ai nevoie sa te abandonezi unor maini pricepute, care sa-ti ofere un masaj total, profund detensionant. Daca nu te programezi la SPA, pregateste-ti acasa o cada cu spuma, inconjurata de lumanari colorate si aplica un ulei de corp dupa.

Gemeni – o carte buna si somn

Odihna poate fi pentru tine cel mai mare lux. Cum seara perfecta este una in care sa citesti pana tarziu, baga-te sub patura devreme si, ca sa fie atmosfera de vis si somnul profund, umple-ti dormitorul cu flori de musetel, tei sau lavanda si adauga ulei esential de ylang ylang pe perna de aromaterapie de pe noptiera.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.