Cadoul perfect de Valentine’s Day pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
11 feb. 2021

Aceste idei de cadouri de Valentine’s Day au fost scrise in stele!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O experienta.

Cei nascuti sub semnul Berbecului sunt dornici, dinamici, rapizi si competitivi. Cu alte cuvinte, oamenilor Berbec le place sa faca lucruri noi si adora provocarile.

Pentru Berbec, alege o activitate distractiva care poate fi tranformata intr-o competitie. O invitatie la un curs de gatit interactiv sau la escape room poate fi o idee minunata daca esti in cautarea cadoului perfect.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ceva dragut pentru casa.

Taurii sunt puternici, de incredere, senzuali si creativi si se stie ca le plac lucrurile cele mai fine in viata.

O farfurie pentru branza in forma de inima este amestecul perfect de practic si romantic, iar asocierea cu o selectie de branzeturi si o cutie de bomboane din ciocolata preferata poate fi cadoul ideal.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O modalitate de a se exprima.

Cei nascuti sub semnul Gemenilor sunt versatili, expresivi, curiosi si amabili. Gemenii sunt plini de povesti amuzante si subiecte de conversatie ingenioase.

Un notebook elegant este o sursa de creatie perfecta pentru un Geaman expresiv.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ceva sentimental.

Racii sunt intuitivi, sentimentali, plini de compasiune si protectori, asa ca adora lucrurile care alese cu grija si care le arata ca iti pasa cu adevarat. Primesti puncte bonus daca e ceva pentru casa lor, Racii iubesc spatiile confortabile.

Un tablou personalizat cu harta stelelor din noaptea in care v-ati intalnit sau de la primul sarut este un cadou perfect de Ziua Indragostitilor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.