Care este cealalta fata a ta in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
12 aug. 2018

Fiecare zodie are doua fete, calitati pozitive si negative sau trasaturi frumoase si mai putin frumoase. Afla cum esti in realitate in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Lumina si intuneric, viata si moarte, fericire si tristete, bine si rau, succes si esec. In viata, totul este o combinatie de pozitiv si negativ, o combinatie de puncte forte si puncte slabe.

Acesta este si cazul semnelor zodiacale. Fiecare zodie are doua fete, calitati pozitive si negative sau trasaturi frumoase si mai putin frumoase.

Berbec

Acest semn este caracterizat de o multitudine de energie, pasiune, motivatie si ambitie. Lumineaza camera cu incredere, curaj si vointa puternica.

Cu toate acestea, poate fi usor iritat, agresiv si destul de schimbator in starile de spirit. Nu are rabdare sa ii asculte si pe ceilalti si se supara daca lucrurile nu sunt asa cum isi doreste el.

Taur

Persoana nascuta sub acest semn adora stabilitatea si este devotata partenerului de cuplu. Are planuri mari in viata si face tot posibilul sa le vada implinite.

Cu toate acestea, poate fi destul de incapatanata, iar in relatiile de cuplu are tendinta de a deveni posesiva cu partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Instagram – Urban Outfitters