Care este cel mai mare defect al tau si cum il poti transforma intr-o calitate, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
9 dec. 2019

Transforma negativul in pozitiv! Oricand te poti imbunatati ca om, trebuie doar sa vrei si sa gandesti optimist!

Berbec

Esti narcisist. Dar cum poti intoarce asta in favoarea ta?

Cu siguranta narcisismul te va ajuta sa te protejezi. Instinctele tale de supravietuire sunt foarte dezvoltate si, desi uneori asta te face sa pari egoist, ele te ajuta mult in viata.

Taur

Esti foarte lenes, nepasator si dezordonat. Dar cum te pot ajuta toate acestea?

Uneori, lucrurile sunt lipsite de sens si viata destul de grea, iar aceste defecte te ajuta sa scapi de toata aceasta mizerie, transformantu-te intr-o persoana zen si detasata.

Gemeni

Tu nu ai puterea de a ierta si tii ura pentru totdeauna.

Cum iti pot aduce aceste lucruri beneficii? Aceste defecte te pregatesc pentru viata, te fac sa constientizezi ca increderea se castiga si te determina sa fii mult mai selectiva si atenta atunci cand intalnesti persoane noi. Auto-conservarea este scopul!

Rac

Esti rece, rezervata si necomunicativa. Cum pot fi aceste lucruri benefice pentru tine? Sa nu iesi niciodata din cochilie te poate face sa te simti increzatoare. Nu impartasesti prea multe lucruri despre tine cu altii, asadar singura care se bucura de tine in totalitate esti tu. Mai mult decat atat, faptul ca esti rece te tine departe de dezamagiri, pentru ca nu iti doresti ca nimeni si nimic sa te incalzeasca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.