Care este latura ta ascunsa, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
7 aug. 2020

Toata lumea are un alter-ego secret, iar semnul zodiacal il poate dezvalui mai usor decat ai fi crezut. Iata care este!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Unul dintre principalele tale puncte slabe este nerabdarea.

Ai acea energie pe care nu o poti controla. Vei face orice pentru a evita asteptarea sau amanarea oricarei satisfactii. Esti hotarata sa ajungi acolo unde ti-ai propus si nimic nu te poate impiedica. Asta te face sa fii o persoana nerabdatoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti dependenta de lucruri frumoase, iar acesta e cel mai evident defect al tau.

Cu toate acestea, cealalta latura a ta e complet dezorganizata. Ai 35 de ceasuri diferite, dar nu te-ai uitat la niciunul in ultima luna. Tu tanjesti dupa lucrurile frumoase, dar odata ce le ai, treci la urmatorul si uiti de cele anterioare. Dulapurile tale sunt pline si ingramadite.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu esti un om bun si grijuliu, dar cand vine vorba de decizii, nu reusesti sa faci nimic si esuezi.

Esti indecisa si devii adesea nervoasa in situatii intense. Majoritatea oamenilor din jurul tau nu isi dau seama cat de nervoasa esti datorita conversatiilor pe care le porti si abilitatilor tale de a comunica destul de mult. Poate ca vorbesti cu altii, dar in adancul sufletului tau sti foarte agitata.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

In timp ce majoritatea oamenilor te cred loiala si simpatica, ai defecte ascunse cum ar fi ca esti un pic manipulatoare.

In adancul tau esti negativista si iti place sa manipulezi oamenii. Esti o convingatoare tenace, asa ca latura ta manipulativa este pur si simplu naturala.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.