Care este punctul tau sensibil, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
28 aug. 2020

Cu totii avem un punct sensibil, iar anumite situatii ne transforma in cu totul alte persoane. Descopera-ti vulnerabilitatile!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul face eforturi mari pentru a fi cum este, chiar daca cei din jur cred ca ii este foarte simplu.

Chiar daca este cu capul pe umeri, si el isi pierde uneori din stralucire. Daca te joci cu sentimentele lui, atunci e posibil sa il faci sa se simta mizerabil si sa scoti tot ce are el mai rau: nervi, suparare si actiuni impulsive care i-ar putea aduce multe probleme.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In general, Taurii sunt persoane linistite care nu lasa pe nimeni sa ajunga cu adevarat la ei.

Sunt incapatanati, dar de cele mai multe ori dintr-un motiv serios. Singurul lucru pe care nu il suporta este ca oamenii sa ii confrunte, iar asta inseamna pentru ei inceputul unei lupte. Daca ii arati ca nu este de incredere sau il faci sa se simta prost, un Taur nu va fi capabil sa isi controleze furia.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativului din Gemeni ii place sa se bucure de viata, de aceea are multi prieteni cu care se distreaza si iubeste tot ce ii iese in cale.

Are abilitatea de a-si da seama cand trebuie sa fie adult si cand se poate juca. Din momentul in care incepi sa ii judeci alegerile pe care le face, ai face bine sa incepi sa te scuzi. Te va pune la locul tau prin vorbe destul de rapid!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului ii place sa iubeasca, dar spre deosebire de alte semne zodiacale el stie cine merita afectiunea lui si cine nu.

El crede ca dragostea vine la pachet cu respectul, ceea ce inseamna ca cei care doresc sa ramana in viata lui trebuie sa ii dovedeasca asta. Daca nu esti de incredere, nu te astepta sa ai o relatie deschisa cu el. Daca te folosesti de el doar pentru ca e distractiv sau bun la pat, atunci il ranesti intentionat. Nu trebuie sa faci niciodata un Rac sa regrete ca te iubeste, altfel iti va face viata un iad!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.