Care este Puterea ta Magica in functie de zodia Mayasa

1
De Cristina Tudor
20 iun. 2022

Horoscopul Mayas se numara printre cele mai vechi sisteme astrologice de interpretare a personalitatii oamenilor si are la baza observarea cerului instelat si a naturii. Mayasii obisnuiau sa priveasca cerul pentru a sti ce urma sa se intample, cum va fi vremea, ce le va oferi natura si chiar soarta.

Descopera ce zodie mayasa esti si afla care este cea mai insemnata calitate a ta, cea care iti da puterea interioara si care te reprezinta cu adevarat.

Ce este Horoscopul Mayas?

In cultura mayasa, urmarirea cerului noptii era cruciala pentru viata materiala si spirituala a mayasilor. Prin intelegerea stelelor, mayasii nu numai ca si-au putut organiza recoltele si au putut sa prevada posibile fenomene ale naturii, dar si-au pastrat vii o serie de credinte si superstitii care au condus catre horoscopul ce le poarta numele.

Mayasii aveau doua calendare. Calendarul HaabCafric le-a dat cele 365 de zile ale anului comune in calendarul nostru actual, in timp ce calendarul sacru Tzol includea 260 de zile. Fuziunea ambelor a facut loc Horoscopului Maya (Mayan, Mayas), un sistem bazat pe relatia dintre Soare si Luna in care sunt inregistrate 13 luni (si zodii) pe an. Fiecareia dintre aceste 13 luni ii corespunde unui semn zodiacal diferit cu trasaturi specifice ce se bucura de simbolul si numele unor animale care traiau in vremea aceea si care le influentau viata mayasilor.

Descopera care este Puterea ta Magica in functie de zodia ta Mayasa

Horoscopul Mayas: zodia Maimuta (10 ianuarie – 6 februarie)

Puterea magica a Maimutei este increderea. Cei nascuti in aceasta perioada sunt oameni cu un optimism aparte, gasind mereu o cale sa se descurce in viata. Pot fi rebeli si imprevizibili, din pricina imaginatiei si creativitatii lor debordante, insa mai presus de toate sunt oameni in care iti poti pune cu adevarat increderea. Pentru ca sunt foarte, foarte responsabili. Atunci cand se apuca sa realizeze ceva, fiti siguri ca acel lucru va iesi cel putin bine, daca nu extraordinar. Si astfel se fac remarcati repede pentru puterea si talentul lor unic ce se reflecta in tot ceea ce fac.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com