Care este scopul tau in viata, in functie de zodie

1
De Denisa Toma
28 dec. 2018

La un moment dat, cu totii ne punem eterna intrebare: Care este scopul meu in viata? Ce rol am pe aceasta lume?

Desi este o intrebare personala si fiecare are propriul sau destin de implinit, astrologia ne poate ajuta sa descoperim un indiciu. Astrele ne pot arata care este menirea noastra. Iata care este scopul in viata pentru fiecare zodie:

Berbec

Berbecul este un semn de foc. Este o zodie ce reprezinta competitivitatea si entuziasmul. Un nativ din Berbec vrea sa faca mereu primul pas si nu poate sta pe margine si sa priveasca actiunea fara sa participe.
Scopul in viata pentru Berbeci este sa avanseze: fie ca este vorba de arta, cultura, tehnologie, entertainment sau oricare alt domeniu. Vor sa faca descoperiri si sa fie primii care creeaza ceva nou.

Taur

Taurul este un semn de pamant. Isi doreste stabilitate si sa construiasca lucruri de la zero. Nativilor din Taur le place sa acumuleze bunuri si bunastare materiala. Isi doresc sa aduca stabilitate in relatii.
Pentru Tauri, scopul in viata este acela de a crea o baza solida pentru ei si oamenii din jurul lor.

Gemeni

Zodia Gemeni este un semn de aer. Este una dintre cele mai deschise si sociabile zodii. Scopul Gemenilor in viata este acela de a aduce oamenii impreuna. Poate ei nu realizeaza, dar tendinta de a discuta cu persoane necunoscute la cafenea sau in statia de autobuz sau obiceiul de a vorbi cu toti oamenii la o petrecere pentru ca nimeni sa nu se simta exclus face parte din menirea lor.

Rac

Racul este un semn cardinal, de apa. Darul nativilor din Rac pentru lume este empatia. Sunt permanent conectati cu emotiile lor si emotiile altora. Ei pot citi nevoile celorlalti si sunt mereu acolo pentru a oferi un sprijin atunci cand cineva are nevoie.
Scopul lor in viata este sa arate lumii cum sa iubeasca neconditionat.

Leu

Leul este un semn de foc. Acesti nativi sunt mereu in centrul atentiei oriunde merg. Au carisma si atitudine de staruri. Poti fi lideri excelenti pentru ca oamenii sunt fascinati de farmecul lor.
Scopul lor in viata este sa arate lumii cum sa fii curajos si cum sa stralucesti pe scena vietii.

Fecioara

Fecioara este un semn de pamant. Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt analitice si de incredere. Sunt mereu in cautare de solutii pentru a face lucrurile sa mearga mai bine si pentru ca toata lumea sa fie multumita. Sunt cei care „repara” lucruri si situatii, fiind persoane foarte muncitoare.
Scopul lor in viata este sa munceasca si sa faca lumea un loc mai bun prin munca lor.

Balanta

Balanta este un semn de aer. Nativii din acest semn iubesc echilibrul si dreptatea. Vor sa afle intotdeauna ambele variante ale unei situatii inainte de a alege o tabara. Scopul in viata al nativilor din Balanta este acela de a cauta dreptatea si de a lupta pentru ceea ce este corect, astfel incat sa faca aceasta lume mai buna.

Scorpion

Scorpionul este un semn de apa. Este una dintre cele mai pasionale zodii. Nativii nascuti in zodia Scorpion se implica intotdeauna 100% in tot ceea ce fac. Fie sunt complet dedicati, fie nu se implica deloc atunci cand cauza nu-i reprezinta. Intr-o lume in care oamenii depun efort doar pentru a-si realiza indatoririle, scopul in viata al celor din Scorpion este de a demonstra cate se pot realiza atunci cand pui pasiune in ceea ce faci.

Sagetator

Sagetatorul este un semn de foc. Este zodia care reprezinta perfect spiritul liber si dorinta de cunoastere si explorare. Sagetatorii nu se multumesc sa urmeze regulile si vor mereu sa faca noi descoperiri. Le place sa calatoreasca, sa exploreze locuri noi, sa invete despre alte culturi si sa-si extinda orizontul. Cauta noul in tot ceea ce fac si in toti oamenii pe care ii intalnesc.
Scopul lor in viata este sa invete lumea cat de importante sunt curiozitatea si entuziasmul.

Capricorn

Capricornul este un semn de pamant. Nativii din Capricorn ofera sustinere si stabilitate familiei si prietenilor. Sunt un adevarat exemplu de urmat pentru cunoscutii lor. Scopul lor in viata este sa-i invete pe ceilalti importanta stabilitatii si a perseverentei.

Varsator

Varsatorul este un semn de aer. Acesti nativi au firi rebele si se razvratesc impotriva autoritatii. Sunt, de asemenea, nativii care dau dovada de multa compasiune, ajutandu-i pe cei care au nevoie de ei. Scopul lor in viata este acela de a face lumea un loc mai bun, fie ca reusesc asta prin descoperiri tehnologice sau voluntariat pentru cauze sociale.

Pesti

Zodia Pesti este un semn de apa. Nativii din Pesti sunt permanent in contact cu emotiile lor, la fel ca si cei din zodia Rac. Sunt foarte creativi si intuitivi. Muzica, arta, poezia si oricare alta forma de exprimare artistica reprezinta forme de eliberare creativa pentru ei.
Scopul lor in viata este acela de a sustine exprimarea emotiilor prin moduri artistice.

Foto: Shutterstock.com