Care sunt defectele tale, in functie de zodia ta in zodiacul chinezesc

1
De Cristina Tudor
5 mart. 2021

Zodiacul chinezesc se bazeaza pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite.

Afla care este zodia ta in zodiacul chinezesc si care sunt defectele tale cele mai importante!

Descopera aici care este zodia ta in zodiacul chinezesc in functie de anul in care te-ai nascut!

Care sunt defectele tale, in functie de zodia ta in zodiacul chinezesc

Sobolan

Poti fi foarte misterios si secretos. Induci in eroare pentru a obtine ceea ce iti doresti sau pentru a te bucura de beneficii intr-un fel.

Uneori, poti fi extrem de greu de multumit si ai standarde pe care nimeni nu le poate atinge. Ai momente in care iti lasi nesigurantele sa scoata tot ce e mai rau din tine. Devii necinstit/a, grabit/a si nelinistit/a. De asemenea, poti fi agresiv/a, meschin/a si iti place sa te izolezi.

Bivol

Poti sa fii prea sever/a, sa ai un temperament cumplit si sa devii rigid/a pana in punctul in care nimeni nu te poate determina sa te schimbi. Dispretuiesti sa fii contrazis/a si poti avea izbucniri bruste de furie.

Nu-i tolerezi pe cei care nu sunt loiali si esti capabil/a de resentimente la care nu vei renunta niciodata daca esti tradat/a. Poti fi posesiv/a, incapatanat/a, gelos/oasa si razbunator/oare.

Tigru

Ai tendinta de a fi neglijent/a, rebel/a si nedisciplinat/a. De multe ori actionezi fara sa gandesti inainte, ceea ce ar putea avea consecinte grave.

Uneori, poti suferi de invidie excesiva, graba si duritate. De asemenea, poti avea aere de sef si mentalitatea ca esti superior/oara celorlalti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.