Care vor fi lunile pline de noroc in 2019, in functie de zodie

1
De Alice Moisescu
14 dec. 2018

E momentul sa te pregatesti pentru ce te asteapta in 2019, iar noi iti propunem sa te gandesti numai la circumstante pozitive, astfel incat sa le si atragi de partea ta. Iata care sunt lunile fructuoase pentru tine in noul an, in functie de semnul tau astral:

BERBEC

Nativii acestui semn zodiacal vor fi preocupati indeosebi de zona profesionala si mai putin de cea amoroasa in anul ce vine. Lunile norocoase pentru acestia se anunta a fi august si noiembrie.

TAUR

2019 va aduce cu sine o viata fascinanta in viata de familie pentru nativii Taur. Cei singuri vor avea sansa de a-si gasi jumatatea, iar cei aflati intr-o relatie vor avea parte de oficializari, de copii. Lunile de varf pentru ei vor fi ianuarie, iulie si decembrie.

GEMENI

Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt extrem de norocosi, astfel ca anul ce vine se anunta plin de experiente, de evolutii si de evenimente notabile. Lunile de varf pentru acestia vor fi martie, iunie si septembrie.

RAC

Un an al marilor inavataturi se anunta pentru nativii Rac. Primele luni se vor dovedi extrem de zbuciumate si de provocatoare, insa restul anului va intra pe un fagas normal, spre linistea acestora. Lunile norocoase pentru acestia vor fi mai, septembrie si noiembrie.

LEU

Familia si viata sentimentala vor ocupa un loc de varf in anul 2019.Va fi un an al sufletului si mai putin al materialului. Lunile norocoase pentru nativii Leu vor fi mai, septembrie si noiembrie.

FECIOARA

In 2019 se pot acumula multe frustrari in dragoste, iar problemele de cuplu pot fi iminente. Cu toate acestea, nativii nascuti sub semnul Fecioarei vor face fata provocarilor si alegerilor dificile. Lunile norocoase pentru acestia vor fi august si octombrie.

BALANTA

Inceputul lui 2019 va fi un haos total pentru nativii nascuti in Balanta. Veti avea nevoie, mai mult ca oricand, de optimism si de energie. Abia in cea de-a doua jumatate a anului lucrurile se vor mai calma. Lunile noroscoase pentru Balante vor fi iulie, septembrie si decembrie.

SCORPION

Scorpionii vor avea un an atipic din toate punctele de vedere. Vor exista perioade de zbucium sufletesc, de liniste si apoi din nou… de zbucium sufletesc. Dar, nu va faceti griji! Rabdarea este cuvantul cheie pentru voi. Lunile pline de noroc vor fi august, octombrie si noiembrie.

SAGETATOR

Un an excelent pentru Sagetatori. Inca din prima luna a anului, veti dobandi o energie de invidiat si va veti implica cu succes in noi proiecte ce promit. Nu va fi un an relaxat, va fi foarte aglomerat, insa si satisfactiile vor fi pe masura. Lunile noroscoase pentru voi vor fi martie, iulie si semptembrie.

CAPRICORN

Un an interesant si pentru nativii Capricorni. In cea de-a doua parte a anului, lucrurile se vor stabiliza, iar veniturile se vor rotunji notabil. Lunile noroscoase pentru Carpricorni vor fi noiembrie si decembrie.

VARSATOR

Un an plin de relaxare pentru nativii nascuti sub semnul Varsatorului. Aprilie va fi luna care va va aduce multe suprize pe plan afectiv. Cea mai buna luna pentru voi va fi octombrie, cand astrele va pun la dispozitie tot sprijinul lor.

PESTI

Un an deosebit de bun pentru nativii Pesti. Va veti schimba statutul si veti achizitiona lucruri importante, precum: o casa, o masina… Orice iti propui, vei reusi in acest an, asa ca indrazneste sa visezi. Lunile de varf vor fi februarie, noiembrie si decembrie.

Foto: Shutterstock.com