Casatoria sau cariera: care este mai importanta pentru zodia ta?

1
De Teodora Tirca
17 oct. 2019

Te axezi pe dragoste sau iti iubesti mai mult munca? Descopera care dintre cele doua este mai importanta pentru tine, in functie de zodie.

Berbec

Berbecul are un loc de munca si isi va face treaba cat se poate de bine.

Ii place sa fie independent si se simte foarte confortabil sa lucreze de unul singur. Spiritul sau antreprenorial si motivatia interminabila de a-si croi propriul drum sunt de admirat, insa oricine isi doreste sa aiba o relatie de dragoste cu acesta va trebui sa tina pasul cu el si sa nu ii stea in cale.

Taur

Taurul isi doreste atat stabilitate financiara, cat si o viata sentimentala confortabila.

De regula, semnele de Pamant nu pun prea mare accent pe sentimente sau atasament, dar Taurul bland si iubitor este o exceptie. Daca nu le poate avea pe toate, Taurul tinde sa se incline spre bogatia materiala in defavoarea dragostei.

Gemeni

Gemenii au nevoie de oameni in viata lor, dar asta nu inseamna cu au nevoie de un partener pentru tot restul vietii lor.

De fapt, Gemenii sunt cunoscuti pentru faptul ca trec dintr-un grup intr-altul fara probleme, adaptandu-si atitudinea emotionala intr-o clipa. Oricine se casatoreste cu ei ar putea capata frustrari dupa un timp. Ei vor aprecia un partener care sa le mentina interesul atunci cand sunt acasa, dar care sa le permita sa se deplaseze prin lume si sa-si creeze legaturi cu multi alti oameni. Daca viata lor de acasa devine prea restrictiva, atunci Gemenii isi vor lua zborul.

Rac

Racul va pune dragostea inainte de orice altceva, pentru ca acest semn guverneaza casa si familia.

Pentru el, familia inseamna cariera lui. Nevoia lui este de a proteja si de a ingriji oamenii de care ii pasa. Chiar si atunci cand este singur, Racul tinde sa gaseasca oameni de care poate sa aiba grija. In ceea ce priveste cariera, joburile perfecte pentru acest semn includ asistenta medicala, sistemul de invatamant sau gatitul.

Leu

Leul se asteapta sa fie rege atat acasa, cat si la locul de munca.

Ii plac atentia si laudele, asa ca isi va canaliza cea mai mare parte din energie si eforturile lui oriunde se simte apreciat…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.