Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
10 mart. 2022

Unele zodii traiesc efectiv viata partenerilor lor, sunt sufocante si extrem de dependente de ei, pe cand altele nu concep sa nu aiba spatiu personal sau propriile lucruri si activitati complet separate de persoana cu care sunt!

Tu unde te incadrezi?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti o persoana prea ocupata si prea independenta pentru a avea nevoie de partenerul tau.

Daca ai nevoie de ceva, o poti face singura. Nu vrei sa fii legata de nimeni, asa ca tinzi sa iti protejezi putin inima.

Nu vrei sa fii nevoita sa depinzi de cineva si nu vrei sa fii nevoita sa-ti schimbi planurile din cauza sentimentelor sau temerilor altcuiva.

Nu ai nevoie de ajutorul nimanui, e cert!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti rabdatoare si calma, asa ca s-ar putea ca dependenta ta de partener sa nu iasa la suprafata si sa nu poata fi vazuta. Ai multe nevoi, dar pur si simplu nu le impartasesti lumii.

Ai nevoie sa ai dreptate, ai nevoie sa fii iubita si trebuie sa fii admirata. Vrei sa ai incredere in oameni, dar iti ia mult pentru a dezvolta acea incredere. Asta nu inseamna deloc ca esti independenta, ci ca esti selectiva cu cine esti vulnerabila.

Poti fi foarte posesiva cu iubitul tau, dar si cu bunurile lui personale, deoarece ai nevoie de aceste lucruri pentru a te simti increzatoare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu esti un amestec intre dependenta si independenta, poate din cauza dualitatii semnului tau zodiacal.

Nu vrei sa fii prea legata de cineva, dar, pe de alta parte, nu vrei sa fii nici ignorata. Vrei sa fii iubita si sa fii sigura ca totul va fi bine.

Poti face lucrurile de una singura, dar preferi sa fii in preajma oamenilor. Ai o nevoie imensa de a comunica si de a te face auzita. Uneori, vei musca mai mult decat poti mesteca, ceea ce te va face sa fii anxioasa.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Tu ai nevoie de contact in orice moment.

Daca partenerul tau se afla in acelasi spatiu cu tine, vor exista multe atingeri afectuoase din partea ta. Daca nu e in acelasi loc cu tine, vor fi multe apeluri si mesaje.

Daca nu reusesti sa dai de el sau nu iti da vreo veste, trebuie ca cineva sa te linisteasca sau te vei ingrijora. Poti trece foarte usor de la a te simti bine cu privire la relatia ta la a te simti abandonata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com