Cat de ipocrite sunt zodiile si ce lucruri lipsite de scrupule fac

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2019

Vorbele anumitor zodii nu se potrivesc mereu cu actiunile lor, fapt pentru care au momente cand sunt destul de ipocrite!

Berbec

Berbecul tinde sa fie ipocrit cu privire la oamenii care profita de el si de aptitudinile lui.

El intoarce totul in favoarea sa si se foloseste de acestia pentru propria bunastare, actionand in cele din urma ca si ei. Intentiile nefaste ale altora sunt o scuza pentru a-si satisface propriile nevoi.

Taur

Taurul tinde sa fie ipocrit cu privire la persoanele incapatanate.

El este unul dintre cele mai incapatanate semne zodiacale, dar are o problema cu acest lucru atunci cand vine vorba de altcineva. In mintea lui, are aproape intotdeauna dreptate si nu intelege de ce ceilalti sunt atat de dificili incat nu accepta ce spune.

Gemeni

Gemenii sunt ipocriti prin faptul ca pledeaza pentru exprimarea directa, dar apoi sunt pasivi-agresivi in a cere ceea ce isi doresc sau in a-si exprima parerile, toate de teama ca vor primi un raspuns negativ.

Se descurca atunci cand vine vorba de conversatii, dar se simt inconfortabil daca discutia incepe sa intre in zone pe care nu le pot controla.

Rac

Racul este ipocrit prin faptul ca militeaza pentru independenta in cuplu, dar atunci cand partenerul sau vrea sa faca ceva de unul singur, el devine foarte reticent si intampina probleme in a-i permite sa se desfasoare asa cum isi doreste.

Adevarul este ca isi doreste sa faca ce vrea, dar, de asemenea, isi doreste ca partenerul sau sa fie alaturi de el ori de cate ori are nevoie.

Leu

Leul tinde sa fie ipocrit pentru ca se vrea un lider intotdeauna si uraste cand cineva ii spune ce sa faca.

Nimeni nu ii este sef, cu exceptia lui. Daca cineva doreste sa il ajute, trebuie sa ii urmeze ordinele si nu sa-i prezinte propriul plan de actiune. Acest lucru doar il va enerva si va inrautati lucrurile.

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: Getty Images