Cat de mult obisnuiesti sa-ti controlezi partenerul, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
24 feb. 2022

Relatiile sunt foarte complicate. De ce? Pentru ca ambii parteneri investesc enorm in relatia lor romantica.

Rareori o relatie nu se confrunta cu cateva denivelari, iar cea mai frecventa problema este nevoia unuia dintre ei sau chiar a amandurora de a-si controla partenerul!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul e condus de planeta Marte, de aceea are o personalitate magnetica. Berbecii au un tip de energie care ii atrage pe altii catre ei. Aceste semn este, de asemenea, grozav in a depasi provocarile din viata, dar poate fi putin brutal atunci cand are de-a face cu persoane mai sensibile.

El actioneaza mai intai si gandeste mai tarziu. Cand apar certuri in cuplu, va face totul pentru a castiga, chiar si atunci cand stie ca nu are dreptate.

Astrele spun ca uneori e mai bine sa pierzi lupta decat sa pierzi increderea si dragostea partenerului tau! Ar trebui sa ai grija sa nu ranesti sentimentele partenerului lui din dorinta ta mare de a-l controla.

Berbecul este un semn de foc si semnele de foc se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer, si anume, Gemeni, Balanta si Varsator.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este condus de planeta iubirii si confortului, Venus. Taurul este cel mai de incredere semn din intreg zodiacul si cere acelasi lucru de la partenerii lui. El cauta stabilitate si angajament in relatia lui.

Fiind un semn fix, Taurul nu este deschis la schimbari si odata ce isi seteaza mintea pe ceva, nu s-ar clinti un centimetru. Rareori isi va arata temperamentul, dar cand Taurul se enerveaza, poate distruge totul in calea lui.

Taurul depune eforturi mari pentru a le oferi celor drag stabilitate financiara si confort si nu le va permite sa-si bata joc de echilibrul pentru care a muncit atat. Va incerca sa controleze orice miscare a persoanei iubite.

Taurul este un semn de pamant si, prin urmare, e cel mai compatibil cu alte semne de pamant, Fecioara si Capricornul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt un semn dual si sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii. Exista doua laturi disticte ale personalitatii lor. Sunt foarte priceputi cu cuvintele, pot fermeca pe oricine cu comportamentul lor si au, de asemenea, un simt al umorului extraordinar.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com