Cat de norocoasa esti la bani, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 iul. 2020

Destinul tau e sa fii bogata, sa ai succes si sa castigi multi bani? Daca nu stii raspunsul la aceasta intrebare, zodia ta ti-l poate da!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec este o castigatoare, indiferent de planul vietii ei.

Are un patos in inima care nu o lasa sa treaca neobservata. Ce este grozav in cazul ei este ca nu renunta niciodata la primul hop pe care il intalneste. Este perseverenta si doreste sa se imbunatateasca constant. Daca ar putea vedea lucrurile mai clar, e posibil sa castige si mai multi bani decat reuseste deja.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativa din zodia Taur este semnul placerii si al confortului suprem.

Ea vede toate modalitatile practice de a-si atinge obiectivul principal: un stil de viata confrotabil, mancare grozava si imbracaminte luxoasa. E necrutatoare atunci cand vine vorba de viziunea ei. Singura problema este ca se poate lasa descurajata din cand in cand.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativa din Gemeni este o persoana intelectuala careia ii place sa traiasca bine.

Schimba constant idei cu altii. Deci, gaseste diverse surse de inspiratie pentru a-si incepe proiectele. Dar nu gandeste intotdeauna pe termen lung. Se bucura de moment si traieste clipa, nestiind daca asa va mai fi si maine in ceea ce priveste banii.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativa din zodia Rac este preocupata de bani in masura confortului locuintei si a bunurilor materiale.

Cel mai probabil, fiind o familista convinsa, se va casatori cu un barbat potent financiar. Cu toate acestea, daca devine bogata prin propriile forte, o va face in domeniul artei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.