Cat de repede se plictiseste in relatii, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
31 mart. 2020

Ce fel de partener este? Se indragosteste si ramane langa aceeasi persoana toata viata sau se plictiseste si cauta mereu ceva nou? Descopera acum!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul iubeste din toata inima, dar daca nu ii oferi exact ceea ce vrea, cand vrea, el se va plictisi de relatie.

Plictiseala acestuia provine din cauza nerabdarii, deci nu este vina ta! Atunci cand nevoile nebune si impulsive ale Berbecului nu sunt indeplinite imediat, el va incheia brusc relatia cu tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este genul de barbat care se ataseaza de cineva fara sa-si dea seama.

Este foarte fidel si are o imagine clara asupra notiunii de iubire adevarata. El va depune toate eforturile posibile pentru ca relatia dintre voi sa functioneze si sa dureze. Nu se plictiseste si nu renunta usor la cineva de care ii pasa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul din zodia Gemeni este mai interesat de relatiile pasagere decat de cele pe termen lung, asa ca nu ar trebui sa te surprinda faptul ca priveste cu detasare ceea ce e intre voi.

Cand lucrurile par sa devina mai serioase, nu numai ca incepe sa se plictiseasca, ci cauta sa si scape din asta. Relatiile lipsite de sens, fara niciun fel de bataie de cap sau responsabilitati sunt cele mai bune pentru el, deoarece astfel poate trece cu usurinta la urmatoarea persoana atunci cand isi pierde interesul.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este mereu in cautarea partenerei perfecte.

Daca ai putea sa-i citesti gandurile, ai stii ca de fiecare data cand intalneste o persoana pe care o admira, in subconstient se intreaba ce s-ar intampla daca ar fi impreuna. Desi se ataseaza repede de oameni, Racul nu se indragosteste foarte repede. Ii este greu sa riste totul pentru o singura persoana la inceput. Dar, odata ce a decis sa fie cu tine, el va vrea sa fie cu tine pentru totdeauna. Are multa dragoste de oferit si nu se plictiseste niciodata de persoana pe care o iubeste.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.