Cat de serios e in relatia cu tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
5 mai 2022

Ai dubii cu privire la intentiile lui fata de tine? Zodia lui iti poate dezvalui cat de serios e in dragoste!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbec, cel mai bun mod de a-i arata cuiva ca este serios cu privire la relatia lor este sa-i spuna Te iubesc.

El stie ca aceste doua cuvinte sunt importante, asa ca nu le va spune pana nu va fi absolut sigur ca tu esti aleasa. Este foarte posibil ca el sa-si doreasca in continuare sa ia lucrurile incet, dar sa stii care sunt sentimentele lui pentru tine este un pas in directia cea buna pentru voi doi.

Totusi, nu te astepta la niciun gest maret pe langa aceasta declaratie de dragoste. El iti va spune ca te iubeste, dar probabil o va face in timp ce stai in pat si te uiti la filmul tau preferat sau cand infuleci o felie de pizza. Pentru el, a fi serios inseamna a fi capabil sa fii tu in jurul persoanei iubite.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este totul despre gesturi marete, chiar si atunci cand nu se gandeste inca la o relatie serioasa. Asadar, doar pentru ca te scoate la o cina romantica sau iti daruieste o bijuterie nu inseamna neaparat ca vrea sa treaca la urmatorul nivel.

Abia atunci cand duce romantismul la urmatorul nivel, stii ca vorbeste serios. Totusi, asta nu inseamna cele mai scumpe si mai frumoase bijuterii. Cand Taurul vrea sa iti arate ca e pregatit sa devina serios, va planifica o excursie de weekend pentru voi doi. Acest lucru ar putea inseamna o vizita pentru a-i cunoaste parintii sau sa stati in hotel tot timpul folosind room service-ul.

Ideea e sa vezi ca se simte suficient de confortabil in preajma ta in toate circumstantele. Asta inseamna cand inca nu te-ai spalat pe dinti, cand ai nevoie de un dus sau cand sforai putin.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com