Ce ai mostenit din zodia parintilor

1
De Cristina Tudor
17 aug. 2018

Desi ne nastem cu un temperament bine definit si aproape imposibil de modificat, in familie invatam sa vorbim, sa gandim, sa socializam, sa ne jucam, sa respectam reguli, sa ne exprimam emotiile.

De aceea, trasaturile personalitatii noastre de adult sunt influentate in mare masura de modelele oferite de parinti, care, in functie de zodia lor, au fost mai ingaduitori sau exigenti, mai comunicativi sau tacuti, mai rationali sau impulsivi.

Iata cum ti-a conturat personalitatea si ce trasaturi dominante ai preluat de la un parinte din zodia:

Berbec.

Esti:
● curajoasa – de la un parinte Berbec inveti sa lupti pentru ce iti doresti, sa fii activ, competitiv, sa nu cedezi usor; „de foc“ este si ambitia ta.

● spontana – iti asculti instinctul atunci cand iei decizii si ai o viteza de reactie de invidiat;

● sincera – daca spui ce gandesti fara sa stai pe ganduri si fara sa te gandesti la consecinte, ii datorezi acest lucru si parintelui Berbec.

Taur.

Esti:
● dependenta de familie – daca unul dintre parintii tai a fost Taur, ai crescut intr-o familie unita, cu principii solide si cu timp de calitate petrecut impreuna, model pe care il urmezi si tu;

● perseverenta – ai invatat ca orice lucru bun se obtine prin multa munca;

● pretentioasa – parintele Taur ti-a oferit cu siguranta tot confortul si nu ti-a lipsit nimic niciodata, de aceea o sa cauti un partener stabil si responsabil, dupa chipul si asemanarea lui.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: