Ce culoare ar trebui sa aiba aura zodiei tale si de ce?

1
De Teodora Tirca
26 oct. 2019

La fel cum horoscopul tau este unic si dezvaluie lucruri despre personalitatea ta astrologica, aura si energia pe care le dai lumii sunt aspecte care iti afecteaza viata de zi cu zi!

Berbec

Berbecul gandeste si vorbeste cu foc in ochi si pasiune in suflet.

Este cunoscut pentru impulsivitatea si furia sa. Aceste trasaturi sunt motivul pentru care culoarea aurei sale va fi rosi aprins. Nu pentru ca este o persoana nervoasa, ci pentru ca rosul este culoarea perfecta pentru a exprima cine e cu adevarat. E pasional si neinfricat. In timp ce unii sunt intimidati de forta sa, altii sunt intrigati.

Taur

Energia si aura Taurului intruchipeaza la perfectie semnele de pamant.

E o persoana realista care cauta mereu sa se perfectioneze, dar si pasionala si creativa. Are o inclinatie spre placerile senzuale si lucrurile fine. Culoarea aurei sale este portocaliu rosiatic, pentru ca portocaliul este culoarea primordiala a lumii creative, iar rosul simbolizeaza dragostea si pasiunea. Tine foarte mult la familie si la relatiile sale.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru energia lor si pentru personalitatea lor amuzanta, salbatica si libera.

Culoarea aurei lor este galben, care simbolizeaza fericirea, intelepciunea si imaginatia. Gemenii sunt o reprezentare ingereasca a tineretii si a curajului.

Rac

Racul este foarte grijuliu cu cei pe care ii iubeste si se lasa mereu ghidat de inima.

De aceea, culoarea aurei lui este albastru. Vorba lui e blanda, iar faptele lui pline de compasiune. Inima sa este puternica, iar mintea si mai puternica. Detine o putere rara, puterea de a avea rabdare. El e lipiciul care tine lucrurile si oamenii impreuna, facand ca aura lui sa fie de neegalat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.