Ce gaseste irezistibil la tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 mai 2021

Sa stim ce gasesc altii irezistibil la noi ne poate aduce un plus de incredere!

Noi, ca femei, avem tendinta de a ne concentra asupra lucrurilor care nu ne plac la noi insene si sa ignoram faptul ca suntem geniale si frumoase!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti deschisa catre orice.

Faci tot ce iti doresti sa faci si te implici in toate provocarile care te atrag, dar esti in continuare capabila sa faci si lucrurile care nu iti plac doar pentru ca partenerului tau ii plac. Acest lucru ii arata cu adevarat cat de mult iti pasa de el.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Poate fi vorba doar despre o mica atingere pe bratul sau sau de o imbratisare, pentru ca partenerul tau adora cand il atingi.

Nu trebuie sa faca parte din preludiu sau sa fie o modalitate de a face sex, ci doar o atingere afectuoasa care ii arata cat de mult iti pasa de el si cat de in siguranta te simti cu el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Partenerul tau nu poate rezista felului in care te intelegi cu prietenii lui.

Stie ca nu trebuie sa-si faca griji daca te distrezi sau nu la o petrecere sau la un eveniment. De asemenea, este fericit sa stie ca nu trebuie sa aleaga intre tine sau prietenii sai, pentru ca le poate avea pe amandoua.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Familia este extrem de importanta pentru partenerul tau si considera fantastic ca ii iubesti pe ai lui.

Cand nu o ajuti pe mama lui sa pregateasca cina de Craciun, o ajuti pe sora lui mai mica cu temele. El te imagineaza ca parte a familiei sale si asta doar ii intensifica dragostea pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.