Ce gesturi il cuceresc, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2020

Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie mai intai sa arunci o privire asupra trasaturilor zodiei lui. Acestea iti pot usura munca!

Fiecare semn zodiacal isi doreste ceva diferit intr-o relatie. Dar, inainte de a trece la lucruri serioase, trebuie sa-i arati ca esti interesata de el si ca esti cea mai buna pentru el.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul crede ca o relatie buna ar trebui sa inceapa cu joaca dintre o pisica si un soarece.

Nu vrea sa alerge dupa tine pentru totdeauna, insa vrea cu siguranta sa existe o mica provocare. Cucerirea lui poate fi mult mai usoara decat pare, dar pastrarea lui in viata ta este ceva mai complicat. Berbecul are mult sarm pe care il poatre folosi in cazul tau si, daca nu esti atenta, te va conduce in pat si apoi te va parasi pentru urmatoarea cucerire. Nu iti fie teama sa-i spui nu din cand in cand. Fa-l sa te caute si nu ii dezvalui toate secretele!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Indiferent de ceea ce face Taurul in viata, el cauta intotdeauna stabilitate.

In cariera, in dragoste si cu propria persoana, stabilitatea este ceea ce il face sa se simta bine. Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa-i arati ca poti aduce stabilitate in viata sa. Taurul apreciaza oamenii care intra definitiv in viata lui. Daca vrei sa pui mana pe el, trebuie sa-ti doresti o relatie pe termen lung cu el. Taurul va dori sa vada la tine dorinta de ceva serios, astfel incat sa stie la ce sa se astepte de la tine mai tarziu.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul din Gemeni este o persoana fermecatoare si captivanta si, daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa fii pregatita pentru orice.

El este genul de persoana care doreste sa porneasca in aventuri la miezul noptii, escapade de weekend si orice altceva care ii starneste curiozitatea. Femeia pe care acesta o considera atractiva este cineva caruia nu ii este teama sa-si arate latura distractiva si care este mereu in cautarea unui fior. Iesi din zona ta de confort, renunta la timiditate si nu fi rezervata! Chiar daca vei parea agitata, el va fi inspirat de abilitatea ta de a incerca lucruri care te sperie si il vei atrage si mai mult.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este foarte sentimental si sensibil.

Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa ii arati ca ii poti face fata laturii sale emotionale. Uneori, poate fi foarte indispus si capricios, ceea ce inseamna ca sentimentele sale se pot schimba intr-o secunda. Daca poti fi cea care aduce stabilitate vietii sale, va vedea cat de speciala esti. Acest lucru ii va arata, de asemenea, ca iti place de el asa cum este, fara sa vrei sa schimbi nimic la el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.