Ce il face fericit in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
26 ian. 2020

Un partener fericit inseamna o relatie fericita. Descopera cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru a-i aduce zambetul pe buze!

Berbec

Provoaca-ti partenerul din zodia Berbec la sportul sau preferat.

Te va aprecia ca ai petrecut timp cu el facand ceea ce ii place. Concentrandu-se pe castigarea unui joc de baschet sau de tenis il va face sa uite de problemele cu care se confrunta in viata de zi cu zi.

Taur

Invita-ti partenerul din zodia Taur la o plimbare in aer liber.

Acest nativ este cunoscut pentru dragostea sa pentru arta, pictura si gradinarit. Cu toate acestea, Taurul se poate simti extrem de bine in natura, mai ales daca a avut o zi obositoare. Scoate-l la o plimbare in parc si il vei ajuta sa isi goleasca mintea si sa fie iar fericit.

Gemeni

Invita-l la o cafenea noua si moderna.

Nu e nevoie de prea multe pentru a-ti face partenerul din Gemeni fericit, mai ales daca stii ce ii place. Acest nativ iubeste tot ce este nou si vrea sa fie la curent cu tot ce apare. Dupa o cafea buna, plimbati-va si explorati librariile sau buticurile din oras. Inima lui va fi plina de fericire pentru intreaga zi.

Rac

Este destul de usor sa multumesti un Rac.

Tot ce trebuie sa faci este sa planifici o noapte in care sa organizezi o sesiune de gatit si un fil. Cand partenerul tau din aceasta zodie se simte nefericit, tot ce vrea sa faca este sa stea in casa si sa se relaxeze.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.